Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-mobile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce kupić pakiet internetu na telefon,telefon dostałem tam od kogoś i wsadziłem tylko swoja kartę i chce wykupic to http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/oferta/internet_mobilny_w_telefonie_dla_prepaid i czy to działa na zasadzie że ja wysyłem sms i mam te 250 mb i jak je wykorzystam to mam dalej ale wolniejszy przez okres 30 dni i nie musze więciej płacić ? proszę o wytłumaczenie

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Witam chce kupić pakiet internetu na telefon,telefon dostałem tam od kogoś i wsadziłem tylko swoja kartę i chce wykupic to http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/oferta/internet_mobilny_w_telefonie_dla_prepaid i czy to działa na zasadzie że ja wysyłem sms i mam te 250 mb i jak je wykorzystam to mam dalej ale wolniejszy przez okres 30 dni i nie musze więciej płacić ? proszę o wytłumaczenie

Po wykorzystaniu tego 250mb zmniejsza się prędkość internetu, nie musisz nic płacić.Musisz czekać do nowego cyklu rozliczeniowego, aż przywrócą Ci pełną prędkość internetu.

Opublikowano

ale jak minie okres 30 dni to jak chce mieć dalej to musze zapłacić a jak nie chce to nie musze ?

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

ale jak minie okres 30 dni to jak chce mieć dalej to musze zapłacić a jak nie chce to nie musze ?

Ściąga automatycznie równo co miesiąc. Jeżeli chcesz dezaktywować, to logujesz się na MIBOA i dezaktywujesz usługę

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...