Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mc .. robiłem formata

michalobidziak1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema siema mam pewnien problem :( .. , a mianowicie co chwile mi się minecraft zwiesza/ścina . Trzeba wtedy zamykać menadzerem zadań bo innaczej nie da rady ..

W menadzerze zadań wyskakuje mi : brak odpowiedzi a przy minecrafcie " przestał działać. Wygląda to tak gram normalnie 500fps ( MULTIPLAYER) . I nagle zwiecha/ścina i zamykam menadzerem . ROBIŁEM FORMATA

BF4 CHODZI MI BEZ SPADKÓW I ŚCINEK :)

podam wam parametry komputera..... :(

AMD Phenom™ II X4 925 Processor 2.80 GHz

64bit

Zainstalowana pamięc Ram : 8.00 GB

Karta Graf : GeForce 9800 GT.. To tyle chyba .. :D

Proszę o pomoc . MAM OPTIFINE !

.

Opublikowano

Wszystkie sterowniki zainstalowane? Mi bez sterowników do GeForce, to mi się scinała gra na początku:)

Opublikowano

Siema siema mam pewnien problem :( .. , a mianowicie co chwile mi się minecraft zwiesza/ścina . Trzeba wtedy zamykać menadzerem zadań bo innaczej nie da rady .. W menadzerze zadań wyskakuje mi : brak odpowiedzi a przy minecrafcie " przestał działać. Wygląda to tak gram normalnie 500fps ( MULTIPLAYER) . I nagle zwiecha/ścina i zamykam menadzerem .

ROBIŁEM FORMATA BF4 CHODZI MI BEZ SPADKÓW I ŚCINEK :)

podam wam parametry komputera..... :(

AMD Phenom™ II X4 925 Processor 2.80 GHz

64bit

Zainstalowana pamięc Ram : 8.00 GB

Karta Graf : GeForce 9800 GT.. To tyle chyba .. :D

Proszę o pomoc . MAM OPTIFINE !

.

Opublikowano

Dobre żarty. BF4 na takiej karcie ? 500 fps w Minecraft na takim kompie? :O Sprawdź temperatury w grze. Sterowniki inne, tryby zgodności ustaw.

a chcesz ss'y? xD

.

Opublikowano

Framework zainstalowany ?

Najnowsze drivery do karty graficznej też ?

Próbowałeś aktualki Javy ?

Powyłączaj aplikacje w tle typu GG,TS,Skype.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

sciągałem2 x razy jave.. spróbuje jeszcze raz , ale może ktoś poda mi aktualnego linka?

Framework zainstalowany ?

Najnowsze drivery do karty graficznej też ?

Próbowałeś aktualki Javy ?

Powyłączaj aplikacje w tle typu GG,TS,Skype.

1. nie już instaluje

2. tak

3. tak

4.wyłączone

.

Opublikowano

@up Weź typie się nie wypowiadaj... Mam 5x gorszego i mam 200fps :f

Jakiego optifine ściągnąłeś? Bo jest ultra, coś tam i coś tam, musisz ściągnąć ten na mocne komputery. Ja nie wiem jak się nazywał, bo mam takiego złoma, że muszę używać ten na słabe :f

Opublikowano

Bf'a mam na niskich ustawieniach i daje rade -.- nie mam spadków ... ani ścinek poprostu na niskich

w mc 500fps na luzie np. na singlu na multi ( jak jest dużo osób na serwie ) to 200-500fps...

Jeśli chodzi o tą jave to pobierałem 64 bitową .. to samo jest ;) ..

Nie wiem czy dobrego linka znalazłem no ale chyba tak ;x

PS. Pobieram stąd : http://www.java.com/pl/download/

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...