Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Myszka na srodku nie moge nic zrobic

trzeci323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

mam taki problem ze kiedy sie zaloguje i juz jestem na CA myszka mi sie pojawia na srodku ekranu i nie moge nia ruszyc ruszam ja i ona ciagle wraca w ten sam punkt, reinstalke robilem combata minimalizowalem, wylaczalem i wlaczlaem i nic JAK MAM TO NAPRWIC

.

.

.

.

.

Opublikowano

Może naciśnij ALT+TAB i ustaw na okienko gry, i wyłącz niepotrzebne programy w tle.

Opublikowano

Zrób nowego użytkownika i tam odpal CA, sprawdź czy będziesz miał tak samo.

Jaką masz kartę graf?

Opublikowano

Ta myszka chodzi ale nie chodzi bo musze gwaltowne ruchy i "dlugie" robic zeby przesunac myszke ale i tak ciagle wraca w ten sam punkt neiiwem czy wiecie o co mi chodzi xD

I jakos sie pomeczylem tymi szarpienciami i weszlem do room na loby klawiatura dobrze dziala wchodze na rooma nie moge ruszyc sie ) myszka) w lewo prawo i nie moge chodzic tak jakby mi klawiatura anie myszka w ca nie dzialaja... WTF

.

.

.

.

.

Opublikowano

A myszkę na co masz na USB czy PS/2 jeżeli na USB to pożycz od kumpla czy od kogoś na PS/2 i wtedy zobacz, ale wątpię żeby to było to a spróbuj jako administrator uruchomić CA.

334qlo8.jpg
Opublikowano

Myszka dziala normalnie... ona chyba jest od PS3 ale nie jestem pewny ale zawsze mi dzialala na ca tylko teraz cos sie skopalo.

Odpalanie jako Admin nic nie zmienia..

.

.

.

.

.

Opublikowano

Jeśli masz kartę od Radeona to pobierz z strony AMD, "AMD Gaming" może to ci coś pomoże.

Sprawdź kartę za pomocą PPM na Komputer -> Właściwości -> Menedżer Urządzeń -> Karty Graficzne

Opublikowano

Nie wiem co poradzić, już chyba wyczerpane wszelkie środki... może spróbujesz formata? A wcześniej Ci Combat działał?

Opublikowano

Weź przepnij myszkę do innego portu w PC, nie masz innej myszki aby sprawdzić czy tak z innymi jest?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...