Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auto do pościgów w klasie A

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam BMW M3 GTS, ma bardzo dobre osiągi, prowadzenie też, aczkolwiek mi osobiście trochę nie pasuje.

Aktualnie nie ma lepszego wozu za IGC do pościgów w A.

Na wyścigach też jest bardzo mocne.

Opublikowano

Ta bmka po ulepszeniu w S będzie spokojnie, dam radę tam takim wozem ?

Porszaka do wyścigów już mam, Mucielago do dragów, szukam czegoś na pościgi, czegoś najlepszego za IGC

Możecie mi też inne fajne autka i opłacalne napisać, zamierzam zapełnić w najbliższym czasie 9 miejsc

Opublikowano

Porszaka do wyścigów już mam, Mucielago do dragów, szukam czegoś na pościgi, czegoś najlepszego za IGC

Możecie mi też inne fajne autka i opłacalne napisać, zamierzam zapełnić w najbliższym czasie 9 miejsc

BMW M3 GTS nie da rady stuningować do klasy S, nawet po włożeniu do niej najlepszych części.

Z innych klas do B polecam Audi A1 Clubsport Quattro, na niektórych krętych trasach tym samochodzikiem można zdziałać cuda.

Do klasy D dobre będą Nissan Silvia, BMW 135i Coupe i Lexus IS 300.

Lexus i BMW sprawdzą się też w C i B.

Opublikowano

Co do pościgów i ucieczek:

Klasa S - nic ciekawego teraz nie znajdziesz (chyba, że kupiłeś bentleya w weekend), możesz od biedy zakupić Lexusa LFA lub Porsche 911 GT3 RS do tej konkurencji

Klasa A - To samo co wyżej, a jako zamienne auto polecam BMW M3 GTS

Klasa B - Chevrolet El Camino SS i Chevrolet Camaro ZL1

Klasa C - Dodge Charger SRT8 Super Bee

Klasa D - Dodge Charger SRT8 Super Bee

Klasa E - Pontiac GTO'65

HB5fLf7.png

Opublikowano

Kupiłem bmke, świetny wóz. Myślicie że porszak mógłby być lepszy do sprintów ? Grałem nim trochę ale sam nie wiem. A może zamiana i porszaka zrobić do pościgów ?

Tak btw. ktoś może mi podać zestaw umiejętności pod sprint/tor i pod pościgi ? Z góry dzięki.

Opublikowano

Kupiłem bmke, świetny wóz. Myślicie że porszak mógłby być lepszy do sprintów ? Grałem nim trochę ale sam nie wiem. A może zamiana i porszaka zrobić do pościgów ?

Tak btw. ktoś może mi podać zestaw umiejętności pod sprint/tor i pod pościgi ? Z góry dzięki.

Porsche jest lekkie, nie będzie zbyt dobry na pościgach (a przynajmniej nie tak dobry ja BMW)

911 GT3 RS nada się do klasy S i tam będzie odnosił sukcesy, natomiast w klasie A nie będzie nie wiadomo czym ;)

BMW GTS jest bardzo dobre na dość proste odcinki w klasie A (na krętych też nie zostanie w tyle), jednakże trzeba zainwestować trochę części ;p

Co do zestawu umiejętności, taki uniwersalny pod sprint i tor:

Doskonały start (5s), a reszta slotów na moc i działanie nitro (oczywiście można dzielić zestawy umiejętności na konkretne trasy, ale nie jest do dobre wyjście na dłuższą metę)

Pod pościgi:

Zwiększenie masy pojazdu podczas kolizji (50%) + gotówka za pościgi lub przedłużenie działania molocha (jak kto woli)

HB5fLf7.png

Opublikowano

do klasy A to ja polecam Bossa 302 '12, jest do muscle car więc wiadomo że sam z siebie ciężki z potężnym silnikiem, niestety wycofali go ze sklepu za IGC a kosztował chyba 1,8kk igc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...