Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ciągle wywalanie z gry + spadki FPS'ów.

amakowskiadrian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem - jak wchodzę do gry, spawnie się, po 3 sekundach mnie wywala i piszę " Disconnected from server ". Dodam, że przedtem grałem normalnie, kompa mam trochę słabego, ale gra normalnie chodziła na LOW przy 25 FPS'ach. Parametry mojego komputera:

Procesor: AMD Phenom 8450 Triple-Core Processor 2.1 GHz.

Karta graficzna: ATI Radeon HD 4650 (1GB)

RAM: 4 GB.

Windows: Windows 7 Ultimate 64 Bit.

Jeżeli ktoś chcę napisać, żebym zaktualizował sterowniki, to proszę mi podesłać te najnowsze, bo ja szukałem, ale nie znalazłem :( Może źle szukałem, jakby ktoś był tak miły, to proszę o podesłanie. Z góry dziękuje za pomoc. Dam tam Lajki, + itd. Proszę o pomoc ;( Mogę nawet jakieś bronie odpalić na I:SS.

Opublikowano

Masz tak na każdej postaci? Takie wywalanie z servera to raczej nie wina sprzętu. Po nowym patchu również miałem problem z wbiciem na server ponieważ mapa colorado v2 stała się teraz mapą domyślną i przy pierwszym wejściu na server postać zostaje wywalana w losowe miejsce. Mnie z tego co wiem wywalało za latanie ponieważ spawniło mnie w powietrzu :D

Opublikowano

Ja gram na Trialu, więc mam jedną postać, dlatego też nie mogę Ci odpowiedzieć na te pytanie, ale nie respie się w powietrzu. Ale coś z tymi FPS'ami zrobić się nie da ? Proszę o pomoc :(

Opublikowano

Z FPSami nic nie zrobisz. Po ostatnim patchu (wprowadzenie v2) optymalizacja znacznie , znacznie spadła. Mi o połowe i nawet więcej fps ucieło. Z Przytulnego PvP zrobiło się jedno klatkowane gówno. Z 40 fps zrobiło się 10-15. Są 2 opcje :

Kupić mocarny PC

Poczekać aż zrobią optymalizacje ( nie gwarantuje że ona nadejdzie szybko ).

Opublikowano

Powiem ci że procesor od ciebie mam lepszy i jakoś mi chodzi. Gram an trialu.

Jedyne co mogę poradzić:

-Graj na serwerach EU!

-Jeśli wchodziłeś na serwery przez klikanie "Quick Game" to wejdź normalnie wybierają listę i wejdź na serwer z najmniejszą ilością osób

Mi na v2 fpsy się powiększyły o 5 więc nie wiem czy tak napewno każdemu spadną

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...