Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Gildijny + Hardcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do dyspozycji serwer 400 slotowy. Chciałem was zapytać, co tacy gracze jak wy chcielibyście na nim mieć, żeby czuć się dobrze.

Osobiście mogę zrobić co chcecie. Napiszcie jak chcecie również proponowaną nazwę :)

Ciężko jest żyć lekko..

Opublikowano

Survival + Frakcje Ale ogarniety . I dosyć trudny. Np. Na spawnie nie ma kowadła , enchant na 1 lvl , ity na gildie : 20 diax , 20 emeraldow , 20 tnt , 20 zelaza i 20 zlota . I plugin na gildie obowiązkowo autorski . Drop najlepiej gdzieś taki : Diax : 0.5 % Zelazo 4 % zloto 2 % perly endermana 1.2 % , proch 3 % , i diaxy i zloto ponizej okolo 30 poziomu.

Myślę że taki serwer napewno by sie spodobał wielu osobom :) mam nadzieje że pomogłem. Pozdrawiam xMaciek19x

Opublikowano

xxx sorry nie tutaj...

=====================================================================================================================================

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...