Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sprzedałem CCX - można to cofnąć?

cambellbn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, widziałem temat podobny do tego, jednak od tamtej pory może coś się zmieniło.
Dzisiaj przez przypadek podczas sprzedawania 100 Dodgów, które potrzebne były do osiągnięcia z rozmachu sprzedałem tego CCX'a Achievement Edition iiii teraz pytanie, czy support NFS może coś na to poradzić ? Istnieje choćby najmniejsza szansa na jego odzyskanie ?

Opublikowano

Współczuje Ci ziomek ;/

Napisz do supportu , zawsze warto spróbować kto wie może po prostu Ci go dodadzą w co trochę wątpię no ale ..

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Nie ma opcji.Zostaje tylko cofka serwera,ale musiało by się niewiem co zdażyć aby dotego doszło.

Jak im napiszesz że sprzedawałeś 100 Dodgów to zaraz zaczną to sprawdzać i jeszcze ci bana dadzą,bo zapewne bez bota się nie obeszło,zgadłem?

Opublikowano

Ja też go sprzedałem niechcący(identyczna sytuacja), więc znam Twój ból :/ Pisałem do supportu i nie raczyli mi nawet odpisać...

Po prostu przy następnej takiej okazji musimy patrzeć dokładnie co robimy... ;(

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...