Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]podstawowa edytacja

raque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :) mam kilka pytan odnosnie clienta 1. jak zmienic tlo logowania , ladowania gry i wyboru postaci

2 jak zmienic nazwe ktora pojawia sie na gorze okna (tak jagby w zakladca i pisze tam aline 2 odryk nas na nowo ... )

3jak zmienic tresc ktora mowi straznik wsi

4. jak odchudzic clienta :)

jak narazie to wszysko prosze o pomoc ;)

Opublikowano

1. Tła się zmienia tak :

Rozpakowujesz locale Twojego clienta

Przechodzisz w locale_pl -> locale -> pl -> ui

I jak już tam przejdziesz to masz obrazki takie jak "login" "select"

Jeśli chcesz zmienić to wrzucasz tu obrazek o takich samych nazwach i takich samych rozmiarach ;]

2. Nie wiem dokładnie o co chodzi ale strzelam , że chodzi o jakąś "tabelke" logowania więc wchodzisz w tę samą ścieżkę co wyżej i otwierasz plik np. loginwindow.py i szukasz tego napisu i zmieniasz na swój jeśli to nie ten plik to otwierasz inny z rozszerzeniem .py

3. Wchodzisz przez sftp do .../quest i szukasz pliku locale.lua otwierasz go notepadem lub czymś tam i szukasz tekstu który chcesz zmienić ;]

4.Na tym się nie znam :D Ale powywalaj wszystkie niepotrzebne pliki ;p

Zbieram +

Opublikowano

@up

do 2 to mi chodzi o to ze masz np okno mozilli firefox i na gorze w pasku masz napisane mozilla firefox tak samo z metinem to jest tak jagby okno windowsa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...