Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] nokia lumia 520

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Od zakupu lumi 520 mam 2 problemy mianowicie .

1.Gdy do kogoś dzwnonie lub ktos do mnie to odbieram i blokuje mi sie ekran nic nie mozna zrobic nawet sie rozlaczyć tylko ten 2 rozmowca musi sie rozłaczyć przyciski nie działaja !

2. Gdy podlaczam tel do komputera to nie czyta mi tel musze odinstalować i zainstalować na nowo i wtedy działa gdy odłacze i podlacze tel to znowu nie działa i tak cały czas ..

Co robic HELP

post-1060940-0-65726100-1386547985_thumb.gif

Opublikowano

1. Jesteś pewny, że telefon Ci się blokuje? Z tego, co wiem to tam jest taki czujnik, który wygasza ekran, kiedy zostanie zasłonięty (np. podczas rozmowy). Ewentualnie pogrzeb w ustawieniach, bo bodajże jest opcja blokowania telefonu podczas rozmowy. ;-)

2. Nie mam pojęcia, co może być przyczyną takich rewelacji, ale mój kolega ma Lumię 520 i nie ma tego problemu, więc albo jest to wina Twojego komputera, albo jakiś wadliwy telefon masz.

Opublikowano

1. Jesteś pewny, że telefon Ci się blokuje? Z tego, co wiem to tam jest taki czujnik, który wygasza ekran, kiedy zostanie zasłonięty (np. podczas rozmowy). Ewentualnie pogrzeb w ustawieniach, bo bodajże jest opcja blokowania telefonu podczas rozmowy. ;-)

2. Nie mam pojęcia, co może być przyczyną takich rewelacji, ale mój kolega ma Lumię 520 i nie ma tego problemu, więc albo jest to wina Twojego komputera, albo jakiś wadliwy telefon masz.

Rozwiazaniem pierwszego problemu była folia ochronna ... W tel jest taki czujnik gdy dzwonisz pali on sie na czerwono (mala kropa na goze tel) Gdyby nie ta folia wszystko bylo by ok . Bez foli ochronnej ten czujnik czyta zasiek 10mm od ucha ..

A z sterownikami nie wiem o co chodzi ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...