Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Instalować lol'a ?

Joke592

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Pytanie, nie wiem czyb warto instalować Lol'a...Gdyż nie jestem pewny czy nie bd mi scinać Mój sprzęt :

- Windows XP

- 3.00 GHz

- 1GB RAM

Nie wiem co jeszcze podać Gdyz w tych sprawach się nie orjętuje ;/

Prosze o Pomoc!

Internet 30mb/s

Opublikowano

Lol ma niziutkie wymagania,jeśli masz nawet taki sprzęt i procek jedno rdzeniowy z zintegrowaną grafiką to pograsz na 20-30 fps'ach-co prawda będzie się grało źle,ale gra sama w sobie jest znakomita.

Opublikowano

Karta graficzna zintegrowana? Przy 2GB ramu już będzie nawet dobrze chodziło (wiem, bo sam kiedyś grałem - wszystko na low, 800x600)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Od komputera sprzed lat 10-15 dużo się nie spodziewaj. Zależy od grafiki czy w ogóle Twoja maszyna odpali LoLa.

A Ile RAM (GB) Miałbym Dokupić by śmigało jak należy :)

Kupowanie podzespołów pod stary sprzęt to wyrzucanie pieniędzy w gówno. Śmigać jak należy nie będzie, zresztą zależy to od karty graficznej.

Opublikowano

Ja mam 2 gb ramu, procek 2,7 karte zintegrowaną jakieś gówno hp family zintegrowane 512 mb i lol mi działa wszystko wysokie, bardzo wysokie na 30 fps więc możesz próbować

Opublikowano

Na tym sprzęcie pójdzie lol, ale nie bedzie dużo fpsów. Ja na procku 2x2,00 ghz, 2 gb ram, zintegrowanej karcie graficznej 256 mb mam 20-40 fpsów.

Opublikowano

Gra na low i 800x600 top nawet na telefonie pójdzie ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Na lajcie ci pójdzie lol ja mam 1,5gb ramu 2,0 procek słaba karte graficzna i wyciąga mi po 20fps w tf a tak to 30-55

Opublikowano

Polecam dokupić 1 gb RAMU , nie jest on taki drogi od 25 zł do 70 zł zależy od wejścia ,a wtedy ci na 100% LOL pójdzie.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...