Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WarRock tnie

piotrek213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :) otoz mam taki problem ze nie mam nic włączonego typu. gg, skype itp i mi tnie mam aktualne sterowniki do grafiki i nie wiem zo moze byc powodem prosze o pomoc

Pozdrawiem

Mój sprzet:

grafika - Geforce 610M

4gb ramu

intel core i 3 cup m 380 @ 2.53 ghz

internet 5mb

Opublikowano

Podaj dokladny model karty graficznej. I zmien grafike w grze, rozdzielczosc, wylacz shadery, i inne zbedne opcje w ustawieniach w grze. Do tego przeczysc kompa CCleaner'em i wylacz antywirusa jesli posiadasz. Z tym ze ma byc wylaczony calkiem (proces rowniez) bo zazwyczaj antywirusy zamulaja kompa :)

Opublikowano

Jeśli możesz to podaj jaki posiadasz komputer i internet czyli podaj cała specyfikacje komputera i neta czyli(ram ,karta graficzna, procesor, szybkość neta i podaj jeszcze co za system masz kiedy był robiony format itp.).

#UP troche wolniej bo jesteś jak ninja normalnie :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć shadery, zauważyłem że dosyć mocno lagują nawet na mocnym komputerze, ewentualnie jak to bardzo nie pomoże zmniejsze detale do najmniejszych "low", jeśli to nie pomoże to napisz.

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...