Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer świąteczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zapewnie wiecie za około 2 tygodnie Święta wiec co byscie dodali do serwera zeby byla mila swiateczna atmosfera lub jakies fajne gadzety skrypty nowinki lub cus :D

DAJE like za FAJNE propozycje

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

- Choinke na spawnie

- Event z prezentami

- Wprowadzic postac Mikolaja, odgrywac scenke z adminami, rozdawać pojedyńczo graczom prezenty, mowic im ze jak bd. grzeczni dostaniecie ladne prezenty, a jak nie to rozgi (patyki) xD

Anime.png

Opublikowano

@Dobre lecz takie hmm przedawnione ? stare cos nowego z dusza !

Opublikowano

# choinki

# bałwany

# bałwany - npc takie chodzące

# plugin microblocks - małe bloczki, świetnie nadają się np jako bombki na choinkę, 2 są tam też takie co wyglądają jak prezenty - idealny plugin

# duża choinka na spawnie

# listy do świętego mikołaja

# śnieg na spawnie

# listy do mikołaja

# świąteczne parkoury

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Ooo, tutaj znalazlam takie cos z forum serwera mojego kolegi, na ktorym mialam admina. Pomysl wymyslilam ja, wiec mysle ze sie spodoba:

PODCHODY W WIOSCE MIKOŁAJA

Dnia 27 grudnia, o godzinie 18:00 odbędą się świąteczne podchody. Na terenie zamkniętym (wioska Mikołaja, inaczej zwana biegunem) rozwieszone zostaną tabliczki, zestawione ze skrzynkami.

Na tabliczkach umieścimy słowa, 5-6 wyrazowe cytaty. Przy każdej tabliczce znajdować będzie się skrzynia wypełniona książkami autorstwa administracji, wraz z numerem skrzynki i kolorem słowa przy którym się znajdowała.

Na rynku zostaną umieszczone 4 tablice (po jednej do każdego koloru) z miejscami do wypełnienia przez 3 osoby (3 miejsca za każdy kolor, czyli razem nagrodzimy 12 osóB)

Waszym zadaniem będzie odnalezienie tabliczek ze słowami, wzięcie po jednej książce tabliczce odnalezionej skrzyni oraz skompletowanie cytatu na tablicy.

Kompletować cytat mogą TYLKO osoby posiadające wszystkie książki ze słowami z danego koloru!

Każdy, kto weźmie więcej niż jedną, taką samą książkę, zostanie wykluczony z zabawy.

Za każdą książkę dostajecie 1 pkt, za dobrze ułożony cytat 3 pkt, za ułożenie poprawnie więcej niż jednego cytatu dostajecie bonusowe 5 pkt.

Anime.png

Opublikowano

@2up BArdzo ciekawe lecz nie wiem co masz na mysli Listy do swietego Mikolaja troche nie mam pojecia jak cos takiego na serwie zrobic :D

@up cos w rodzaju szukanego sprytnie Thx LAjk polecial :D zlapiesz ?

Opublikowano

Zlapalam! :)

List mozna zrobic strone na darmowym hostingu, gdzie ktos poda swoj nick i co chcialby dostac, oczywiscie bez przesady :)

Taki formularz kontaktowy, bardzo latwo jest go zrobic ;)

Anime.png

Opublikowano

@up pomogla bys mi to zrobic bo stronke mam tylko nie zabardzo z tym formularzem jak to ogolnie zrobic ? jakby co to Skype: obalacz

Zglos sie :D

Opublikowano

@up ale to by bylo naprawde nie do ogarniecia za duzo graczy i by robili multi lub cus -,- juz lepiej z ta stronka :D

Opublikowano

@2up PvP !

Jeżeli jest to serwer PvP, to może drop prezentów z graczy, a po otworzeniu takiego prezentu dostajemy dowolny item :)

Opublikowano

Jeżeli jest to serwer PvP, to może drop prezentów z graczy, a po otworzeniAu takiego prezentu dostajemy dowolny item :)

A znasz może taki skrypt na prezenty,bo to by był bardzo dobry pomysł

"Bo rocznik to tylko cyfry, a cyfry to nie uczucia."

"Nie ważne jak wolno robisz postępy i tak jesteś o krok dalej niż Ci, którzy wciąż siedzą na 

dupie i narzekają."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz mieć biom ośnieżona tajga żeby padał śnieg i dopiero komenda /weather snow .
Gdzieś czytałem, że wybierasz //wand, zaznaczasz obszar spawnu i wpisujesz //setbiome taiga a na koniec włączasz deszcz.
Ale nwm czy to naprawdę działa.

Zapraszam na YouTube

https://www.youtube.com/c/xEdzia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...