Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Od ilu lat brać administracje serwera, na serwer 80 slotów, w przyszłości 250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczby to tylko cyferki. Liczy się ogólne ogarnięcie.:)

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

@up niby tak ,ale z początku np. osoba 13 letnia może wydawać się ogarnięta a później po kryjomu rozdawać itemki na prawo i lewo

ja myślę że od 15 lat w górę i nie dawać od razu rangi admin tylko stopniowo kidmod.... i tak dalej.

Opublikowano

Nie pacz na wiek, bo ja w wieku 11 lat byłem bardzie ogarnięty od nie jednego 16 latka.

Jak kogoś bierzesz, gadaj przed tym z nim bardzo długo i pacz na zachowanie.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Wiek to liczba , Nic nie znaczy moze byc Admini ktory ma 16 + lat a nie zna sie kompletnie na Serverach a moze byc dzieciak ktory ma 12 lat i wie jak pisac wlasne skrypty , spolszczyc pluginy , ktory jest ogarem . Najlepiej zrobic podanie na KidModa, Moda lub Admina i ten ktory sie rozpisze najwiecej ma test na 24h .

Opublikowano

Bierz takich adminów, którzy nie banują bo dostali zakaz od mamy i muszą się na kimś wyżyć. :)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

wiek nie ma znaczenia, zanim kogoś wybierzesz niech pograją na serwerze troche albo gadaj z nimi już jakiś czas i da się poznać kto jest ogar a kto nie ;)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Ja mam 13 lat i jestem ogar prowadzę serwer 80 slotów kilka moich serwerów doprowadziłem do maxa graczy 45/45, gracze tak uwielbiali serwer że z dochdów miesięcznie dochodziło nawet 150 zł. Zgadzam się z wami, że wiek nie gra roli.

sorrki za orto

Opublikowano

ja mając 10-11 lat byłem ogarnięty nawet ortografię miałem na poziomie więc najlepiej wybieraj osoby które znasz i wiesz że są ogarnięte bo są osoby które mają 18 lat a to są trole które potem rozdają kidmody banują właścicielów i psują serwer ;)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

JA bym bral od 16/17 lat wtedy jest wiek taki najbardziej ogarniety !

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

Nie patrz na wiek. Są ludzie 18+ którzy zachowują się gorzej od 10 latków, patrz czy są ogarnięci, przyjaźni dla graczy.

Opublikowano

Liczy się ogarnięcie ja startuje z 1 serwerem przed sylwestrem na którym bd eventy i odliczanie do nowego roku to rekrutacja od 13 lat + musi ogarnięta być osoba

według mnie nie liczy się wiek tylko ogarniętej osoby która nie pisze bzdur obraża się wyzywa banuje itp ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...