Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupywanie Konta Na Allegro

Penkoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do was pytanie jest bezpieczne kupywanie konta na allegro jaka jest szansa że mnie oszukają ??

Opublikowano

Kupowanie na Allegro jest niebezpieczne.

Jeśli ktoś się odpowiednio zabezpieczy, to odzyska sprzedane konto w ciągu kilku dni.

Nie radzę kupować w ten sposób, bo jest ogromna szansa, że stracisz to konto po kilku dniach.

Opublikowano

Teraz ciągle oszukują...bez dwóch zdań Ci powiem żebyś nie kupował konto na allegro(masz może 20 % szanse że sprzedawca Cię nie oszuka).

Opublikowano

Najlepiej jest stworzyć własne konto. Od 1 poziomu, w 100% Twoje. Bez żadnego kupowania.

Uwierz, że najlepiej na tym wyjdziesz.

Konto będzie należeć do Ciebie i nikt nie będzie miał prawa do niego, prócz Ciebie. :)

Opublikowano

Witam

Mam do was pytanie jest bezpieczne kupywanie konta na allegro jaka jest szansa że mnie oszukają ??

Kazde konto da sie odzyskac o ile sie jest pierwszym wlascicielem wiec nie wazne skad kupujesz, zawsze moga ci je odzyskac

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Nie może ponieść żadnych konsekwencji.

Stoi jasno napisane, że kontami nie należy handlować. Jest to niezgodne z regulaminem LoL'a.

Osoba, która odzyskuje konto, może powiedzieć, że zostało ono skradzione.

Opublikowano

a osoba ktora odzyskuje konto moze poniesc tego jakies kosekwencie? nwm oddanie pieniedzy albo cos takiego

jezeli to jakos udowodnisz

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Wiesz , w regulaminie lola pisze,że kontami handlować nie można , ty mu zapłacisz dać ci konto a za parę dni je odzyska pisząc do supportu ,że mu niby ukradli a jak ty napiszesz ,że kupiłeś to konto to pracownik Riotu od razu zacytuje ci regulamin :)

Rada :

Nie lepiej , sam sobie zrobić konto ?

Własny nick itd.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Sam zrób, za dużo osób wkręca, a w sprawie konta to kupujący ma gorzej, bo sprzedający może w każdej chwili napisać do supportu, i odzyskać konto, a samemu to zawsze masz plusy takie jak własny nick, kupujesz postacie jakie chcesz, ikony, masteries itp :)

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Stanowczo Ci odradzam kupowania konta, nie znasz sprzedającego a aktualnie odzyskać takie konto to chwila moment. Wystarczy że uzupełnisz troche linijek w formularzu i możesz stracić i pieniądze i nowy zakup.
Przemyśl to ale moim zdaniem przeznaczoną gotówke lepiej zainwestować w swoje własne konto z którego w kilka miesięcy mozna zrobic coś naprawde dobrego tak jak napisał przedmówca.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Ja kupiłem konto jeszcze przed wkręcaniem, jakoś w marcu tego roku i nikt sie o nie nie upomina - Ogólnie to zależy od sprzedawcy bo albo będzie chciał cie wkręcić albo da sobie spokój.

Opublikowano

Kupiłem konto strasznie dawno około 5 miechów temu , ziomek był nowy na allegro itp . Do tej pory konto mam i nie było nic ,a już wyjebałem 200 zł na rp ,więc nie jest źlę :D

Ale nie radze CI kupywać na allegro ,zarabiam tak z kumplem , pozyczami konta od przyjaciol sprzedajy idzie 50/50 no i jestem pare dyszek do przodu

kxAyLut.png

Opublikowano

Nie radze, znam osobiście osoby które w hu** lecą ponieważ takie konto łatwo odzyskać jak znasz dane pierwszego logowania ip, stare hasła, numery id transakcji itp. Więc nie polecam i lepiej samemu wbić lvl a skiny kupić niż konto na allegro.

Opublikowano

odradzam kolo zna dane konta i odzyskuje śmigiem jedynie co później możesz zrobić to napisać do riotu że kolo tym kontem handlował i na koncie będzie ban ale i tak go nie odzyskasz

Opublikowano

Jak tak bardzo chcesz to się odezwij na pw. Mogę Ci oddać moje stare konto.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...