Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[Problem] Wifi - laptop

VinoxeQ

Pytanie

Opublikowano

Otoz, od niedawna mam problemy z wifi, jedynie z tym z mojego domu. Jak siedze u kumpla to nie mam z tym problemow. Tak samo jest, jesli siedze na fonie

posiadam laptopa toshibe c800 oraz internet z orange ( jak bd potrzebna pelna nazwa to podam )

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reff

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

To na pewno nie jest wina systemu, poniewaz nie mam takich problemow u kolegi jak i w sql. .Dodam, ze czasem laczy mi wifi podczas siedzenia na pc stacj.

Opublikowano

Dobra ale w czym jest problem? Opisz jakoś konkretnie, dokładniej.

Mam wi-fi nie działa a u kumpla działa no i co?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

a sry srodek mi ucielo ( puste miejsce ) . Wiec tak na moim lapku laczy wifi raz na 3 min raz na 5 do godziny, mimo to pozniej nie wczytuja sie strony, nie ma mozliwosci przegladania stron. Oczywiscie polaczenie ' niby zostaje nienaruszone ' . Tak czy owak wszystko staje w miejscu.

Na komputerze po przez kabel wszystko jest okay, lecz... skacze mi okropnie ping od 50 do 900 . ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...