Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RedoCraft ۩ Survival ۩ Freebuild ۩ 1.6.4

adrianszn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP: rcf.maxc.pl
Sloty: 10000 (FAKE SLOTS!)
Wersja: 1.7.2
Typ: Survival
Biała lista: Nie
Ilość światów: 4
Nether & End: Tak
Automatyczne Działki: Tak
Otwarty dla: Premium i NoPremium

Forum: Tak (Adres WWW podany na serwerze)
Sklep WWW (ItemShop): Tak (Adres WWW podany na serwerze)
Możliwość kupna VIPA, SVIPA, Diamentów i inne atrybuty za SMS!

ONLINE: 24/7
Serwer działa 24 godziny na dobę. Pluginy są dostosowane tak, aby nie pojawiały się większe błędy na serwerze.
Mimo, iż serwer jest zrobiony pod typ gry survival, organizujemy na nim różne zabawy i eventy dla graczy.
Aby urozmaicić gre dodaliśmy także plugin SimpleHat, HeadDrops, SurvivalGames i inne.

[AUTOMATYCZNE DZIAŁKI] Dodaliśmy także, możliwość kupna działki za walute wprowadzoną do gry! Działki możesz kupować samodzielnie!
Nie musisz czekać na admina!

[ANTY XRAY] Na serwerze jest zainstalowany system podmiany rud, dzięki czemu x-ray do niczego nie będzie potrzebny :) - Do tego zainstalowany jest plugin NoCheatPlus aby pozbyć się innych głupst...

[NOWA WYDAJNA MASZYNA ATMAN] Serwer utrzymuje nowa wydajna maszyna ATMAN w lokalizacji Polska, Warszawa.

HOSTING: Pukawka
wsparcie.png

Zapewniamy trwałość serwera!
Mimo, iż serwer ma parę amatorskich błędów - To nie jest on otwarty na parę tygodni!
Nie zmieniamy trybu gry, mapy itp. co każde "widzimisie", dlatego też Twój czas nie pójdzie na marnę!
Serwer wystartował 9.Stycznia.2013 roku i dalej działamy! Nie przewidujemy zamknięcia!

PS: Co do tych błędów, to staramy się je eliminować w miarę możliwości :P

Zachęcamy wszystkich graczy, którzy chcą spędzić miło i przyjemnie wolny czas :)

Opublikowano

W prezce jest błąd, serwer jest na wersje 1.7.2

Wiem wybacz poprawię w najbliższym czasie. Dziękuje za zauważenie błędu i poinformowaniu o nim.

Opublikowano

@up popieram, ja też wole 1.6.4

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Cóż wbiłem na ten serwer i mnie miło zaskoczył! spoczko wszystko urzadzone zarabianie komenda /sell hand oczywiscie jakbyscie dodali plugin Jobs i chociazby po 0.1$ to by bylo o niebo lepiej ale narazie 9/10 moja opinia jak bedzie Jobs 10/10

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...