Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy...

UDOBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio była opcja "dojścia" do zamkniętej bety za pomocą wykupienia drogich zestawów początkowych lub wygraniu (poprzez robienie różnych misji).

Ale niedawno przeczytałem (na mpcforum) że czołgi będą dodane (czy jakąś tak) do otwartej bety (czyli bez potrzeby kupowania zestawu) i będzie można nimi na luzie grać.

I tutaj jest moje pytanie, a dokładniej kilka. Czy na pewno będą dodane, kiedy i jak to mniej więcej będzie wyglądać (wiem ze puki co są tylko dwie nacje ZSRR i Niemcy), ale mi chodzi że będą jakieś nowe mapy gdzie będą rozgryzane bitwy, do bitew z czołgami będą dostępne poszczególne samoloty (a nie wszystkie), jak będzie wyglądać ich drzewko i czy będę mógł w JEDNEJ bitwie pojechać np. jednym ruskiem, a potem latać bombowcami i niszczyć inne czołgi :P

Mam masę pytań, ale na większość jestem w stanie odpowiedzieć...

Prosił bym nie pisać ze taki temat już był, bo przejrzałem forum, ale na parę pytań nie znalazłem odpowiedzi...

w5cNAHm.png

Opublikowano

Oczywiście, że będą za darmo... każdy będzie miał dostęp, kiedy skończy się zamknięta beta i rozpoczną się testy otwarte. Na bank będzie kilka nowych map pod czołgi, reszta będzie wspólna dla samolotów i czołgów. Co do pytania o grę samolotem i czołgiem w jednej bitwie, to nie wiadomo czy będzie to opcja darmowa, ale wiadomo, że będzie (jest na filmiku z Igromiru).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Aha, dzieki. Zaszkoczyłeś/aś mnie tak szybką odpowiedzią ;)

A wracajac do "kiedy?" to może jakaś konkretna data czy coś :?

Na frum przeczytałem ze środek, końcówka (tego) grudnia...ale nie wierzę żeby ludzie wydawali ok. 50e (ok 150/200 PLN) żeby za ok tydzień, dwa móc grać czołgami...i to ze ludzie dostana te czołgi na VIII tierach ma ich "wypromować" czy coś, jeśli nim "zwykli" gracze dojdą do nich to przestaną grać w tą grę z nudów :P

w5cNAHm.png

Opublikowano

Zwykle zamknięte beta trwa kilka tygodni do kilku miesięcy, ale naprawdę nie mamy pojęcia jak będzie z czołgami. Wątpię, by wprowadzili to już w grudniu, bo błędów do naprawienia było i jest sporo.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...