Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stream] Brotherhood of Dota

AlexTieM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ścierwa. Grają Jutro 9 grudnia o godzinie 19:30. Będziesz mógł obejrzeć na streamie podanym powyżej.

Warto to wogole ogladac? Nigdy nie ogladalem Polskiej sceny :c

61093c6efb.png

Opublikowano

Na prawdę warto obejrzeć, przynajmniej dla samego komentarza, który jest genialny. ;) No i oczywiście można zgarnąć klucze do skrzynek i bilety na PDOC, więc bądźcie o 19:30 na kanale http://www.twitch.tv/brotherhoodofdota Oglądając sam stream można się wiele nauczyć. Przykładem jestem ja sam. Sobie od jakiegoś czasu oglądam mecze na kanale Brotherhood of Dota i zmienił się mój styl gry. Polecam osobom, które już grają jakiś czas, a także początkującym. Może się przekonają do Doty 2.

Opublikowano

Bałwanki na literę S przegrały oba mecze, zapomniałem z kim. >.< I jeszcze coś, ale kompletnie nie mogę zapamiętać tych nazw.
Następne mecze 12 grudnia czyli w czwartek.
EDIT: Odpowiedź nie na temat.

Opublikowano

Bałwanki na literę S przegrały oba mecze, zapomniałem z kim. >.< I jeszcze coś, ale kompletnie nie mogę zapamiętać tych nazw.

Następne mecze 12 grudnia czyli w czwartek.

EDIT: Odpowiedź nie na temat.

Tym się nie przejmuj- ten idiota wpierdala warny bezsensownie. Nie wiem skąd oni wzięli takiego cepa.

Opublikowano
Polish Dota 2 Online Championships, już w czwartek 12 grudnia od 19:30 z kolejną częścią fazy zasadniczej.
W rundach rewanżowych zagrają ze sobą:
19:30 Bałwany na literę S. vs So Many Midases
21:30 Heroes Team vs For Champions Only
Serdecznie zapraszam na stream Pawła "Bishopa" Sobczyńskiego
Linki:

Linki poza forum, dawaj w "code". //TheQuark

EDIT: Ze względów niezeleżnych ode Pawła, dzisiejsze mecze w ramach PODC musiły zostać odwołane co za tym idzie program też musi zostać odwołany. Na kolejne mecze w ramach turnieju Polish Dota 2 Online Championships zapraszamy w Niedziele 15 grudnia od 19:30 na kanale
http://www.twitch.tv/brotherhoodofdota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...