Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Cheppens Back!?

CiachQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj widialem jak ee bez secika w davias3 hs zabila all na mapie ocywiacie na hita ;]

Nawet miałem z nim party na moim nowo robionym ee.

Jak to mozliew ze ominoł Game Guarda?

Pozdro moze wy cos wiecie.

PS:pisal cos o bypass

Opublikowano

wild proxy ,cm 1.2 , cheat happes juz dziala od czasow kiedy 1szy raz zrobili blokade na cm i trzeba bylo wchodzic bez wciskania na start server z samym start proxy ^^

2006-2010

Opublikowano

No panie pro teraz walnolesc glupote :D

Bo wynika z tego ze bypass ktory byl jeszcze 2 tygodnie temu powstal 2 miechy temu ? :> Dziwne to po co by ktos go wrzucal. Swoja drogo to mysle ze to byl bypass z wild proxem lub cos private :D :P

Opublikowano

ze co? o czym ty wogole pierdolisz? nie pojebalo ci sie cos? Rofl ja mowie o 1 blokadzie cm gdzie trzeba bylo wbijac wciskajac same start proxy w twoim zasranym cm bez start server wiec stfu bo wlasnie wtedy kiedy dali 1sza blokade na cm odblokowali no skill pakiety myslac ze zablokowali i ch , wildproxy zaczely dzialac -.-

2006-2010

Opublikowano
mishu i inni :P nie sprawdzaliscie moze tego pakietu C1 0B 86 2A 0D D9 74 77 80 00 00 czy dziala ? :D

ten pakiet zostal juz zablokowany przez k2, panie pro.

Opublikowano
ten pakiet zostal juz zablokowany przez k2, panie pro.

aha :P i o to mi chodzilo slonko ^^ :P :D

mi ? mi wildproxy tez dziala i wildproxy lepiej niz cheat happens, bo w wild proxy nie mam dc przynajmniej

x2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

cheat happens , wildproxy i inne te bajery juz zaczely dzialac po pierwszej blokadzie CM gdzie potem trzeba bylo wchodzic w CM bez start serwer, k2 myslac ze bloknelo CM odblokowalo no skill ak ;p (przez blokade no skill bylo cofanie sie po warpnieciu sie na mape, agi bk normalnie lejac z piesci nieraz niezadawali dmg, elfy niezadawaly dmg walac triple shootem z dalszej odleglosci mobowi i inne podobne bugi..) widze szybki macie zaplon :) juz od maja albo i kwietnia nawet niepamietam juz dokladnie ale stawiam na kwiecien te cheaty znow staly sie uzyteczne ;)

2006-2010