Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobicie

suF

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

czesc wszystkim, pare dni temu byla akcja, typki zebrali sie w grupke, na oko 10 osób no a ze nas bylo 4 ( dodam ze jakos specjalnie sie bic nie umiemy ) to po mordzie troche dostalismy, z tą " grupą " mamy od dawna problemy, zwykle nam sie udawalo unikac z nimi starcia jednak ostatnio nie bylo takiej mozliwosci, zglosic na Policje nie ma sensu, bo jeszcze bardziej bedziemy mieli prze*ebane i tutaj sie pojawia pytanie - co robić? dodam ze jestesmy z Pułtuska, moze akurat ktos mialby ochote wpasc, nie mam pomyslow.

Opublikowano

Zbierzcie ekipe i jazda chyba ze jej nie macie to radze chodzic ciemnymi ulicami zeby znów nie dostać ;f

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Tylko zgłosić na policje, innego wyjścia nie masz, koniecznie zawiadom rodziców, jeśli np wy będziecie chcieli sie żemścić i im przyj**** to już na policje tego zgłosić nie możecie, chyba ze każdy z was chce dostać kuratora. Wyjątek to obrona własna.

Jeśli zgłosisz to na policje i te 4 osoby to potwierdzą to momentalnie wszystkich wezwą na komisariat.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

hahahahahhaa na policje mozecie isc jak juz z maczetami na was wylecą teraz jak pojdziecie to co im zrobią nic :) a oni i tak was dojadą

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Nowicjusz
Opublikowano

@Rakocy skejci ( nie, nie rureczki i koszula )

na policji byli wiele razy, gowno im zrobia, niby jakas tam ekipe mamy jakby znajomych popytac. Zlapac i najebac niby okej, ale juz pozniej troche lipa, bo oni tez maja w chuj ludzi i jak ktoregos zlapia to moga polamac, pomijajac ze nie widzialem ich nigdy w mniej niz 5 osobowej grupie ( rzadko, bo zwykle wiecej )

Opublikowano

hmmm albo policja, albo zebrać znajomych i jazda, każdy ma znajomego co najmniej jednego co by mógł z niedźwiedziem się bić, wystarczy pomyśleć, przypomnieć sobie twarze itp.

Opublikowano

@up

Najlepiej rosyjska mafię xD

@top

Zebrać się w grupę i spuścić łomot bandzie. Walic każdego łokciem po mordzie aż do nieprzytomnosci.

A tak serio to wyzwij na solo jednego, jeśli żaden nie przyjmie oferty, to możesz ich wyzywać od tchórzy.

Opublikowano

W latach 90 jak mojemu ojcu grupa dokuczała to we 2 sobie szli z kolegą i jak podbili to ojciec wyjął siekierę z plecaka i się osrali . Na następny dzień eliminował ich ,, pojedyńczo '' w sensie jednego po jednym :D Ale to stare czasy więc wiesz ;)

Zgłoś to na komisariat może prokurator im siądzie na dupsko .

?????

Opublikowano

Kupcie sobie gaz pieprzowy - noś przy sobie ,albo pałke teleskopową , zarąbiesz po nogach to uciekną.

I tak cały czas noś, aż w końcu im się znudzi.

Kiedyś ja miałem taki problem, ze kilku mnie napadło - wyjąłem pistolet gazowy, nie osrali się - myśleli,że zabawka

Jeden dostał strzała - reszta uciekła.

Opublikowano

Jak jesteście tacy słabi to łapcie ich po kolei. Ja miałem tak, że byłem sam i było 4 i jeden dostał wpie*dol a reszta uciekła może tak samo będzie u ciebie :D

Opublikowano

moim zdaniem weś nóż i strasz ich z kolegami albo kup gaz piepszowy dozwolony i po oczach lub paralizator są dozwolone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...