Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug?

Pieseł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, gram na Nordicu, obecnie 27 level mam, i od około 20 gier za każdym razem mam w enemy teamie premade z platyny/diamentu, to jakiś bug, czy co?

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Hehe,kiedyś też tak miałem,możliwe że są to wyboostowani ludzie (są np. w plat V i all przegrywają) lub po prostu u Ciebie w teamie też jest jakaś platynka lub np. 2x gold.

Opublikowano

U mnie tylko raz był diament, nafeedował 3/12 i flamował wszystkich od noobów, i trzy razy premade plat na bocie, za każdym razem przejebali linię. Zresztą, kurwa ja mam 27 level i gram NORMALE a i tak mnie łączy z 30 levelami z diamentu/platyny, czy to nie "trochę" pojebane? Przecież przepierdalał teraz 4 na 5 gier, bo u mnie max jeden gold w teamie, a w enemy jebane diamenty, gra się stała teraz niegrywalna.
Uprzedzając, pisałem do supportu, 0 odpowiedzi.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Tak to bywa, pies się topi, a łańcuch pływa. Takie so te normale.

Opublikowano

to jak ja na rosji mam 18 lvl albo gram z jakimis 6 lvl albo samymi 30 i goldy

;_;

match making nie istnieje to nie bug

wbij jakas dywicje i powinno byc lepiej (oczywiscie po wbiciu 30)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...