Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Sponsorem Serwera Metin2! Tylko profesjonalne zespoły.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jeżeli posiadasz zdolności do otworzenia wybitnego projektu Metin2, posiadasz doświadczenie i chcesz być właścicielem czegoś dużego, bądź prowadzisz już projekt i po prostu chcesz pozbyć się kosztów i go ulepszyć? Czytaj dalej.

Jesteśmy inwestorami z rynku gier mmorpg, staramy się utrzymywać wiele projektów. Dlatego jeżeli spełniasz powyższe wymogi i chcesz rozwinąć skrzydła, jesteśmy w stanie Ci zaoferować:

• Inżynierów Sieciowych z certyfikatem CCNA (Cisco).
  • Programistów odpowiednich do różnych zadań związanych czysto z organizacją (PHP:OO, PDO, (MS)MY/SQL/Lite, Java, Visual Basic).
  • Grafików.
  • forum oparte na licencji Xenforo.
  • Serwer dedykowany zgodny z wszelkimi potrzebami + ochrona przed atakami ddos/drdos 24/7.
  • Serwer VPS (24GB RAM) przeznaczony tylko i wyłącznie do pracy, modyfikacji i testowania przed release.
  • I wiele więcej.

Szczegóły współpracy, podział dochodów ustalamy prywatnie. Interesuje nas współpraca tylko z 1 projektem.

Oferty proszę kierować na skype: joseph.rowdone (Oferty mogą być rozpatrywane tylko w językach: Polski, Niemiecki, Angielski, Arabski).

Opublikowano

Oferty proszę kierować na skype: joseph.rowdone (Oferty mogą być rozpatrywane tylko w językach: Polski, Niemiecki, Angielski, Arabski).

Hhahahahaahahha... Arabski o ja ...

Opublikowano

Bardzo mało kierujemy ofert w rynek polski właśnie ze względu na idiotów, których ilość znacznie przewyższa inne kraje. Pozdrawiam Pana wyżej.

Opublikowano

Bardzo mało kierujemy ofert w rynek polski właśnie ze względu na idiotów, których ilość znacznie przewyższa inne kraje. Pozdrawiam Pana wyżej.

Idiotą to jesteś Ty. Bo nawet nie umiesz pisać w j.polskim. PS. Twoje "polski" z dużej "P" :] Idź tam sobie do arabów co robią dzieci w Polsce, a potem zapierdalają do Afryki piczki.

Opublikowano

@Mam swoje serwery i wiem więcej niż Ty na temat gry Metin2. Jesteś dzieckiem, któremu mamusia dała pieniążki. Znasz Arabski ? Nie no stary GJ. Bo z tego co wiem, dla Polaka trudny jest język Francuski. A Ty tu już z Arabskim wyjeżdżasz. GJ Randomie.

@Edit. Pokaż, te swoje serwery co niby " SPONSOROWAŁEŚ" bo jak na razie to widzę, komputer 2gb ram'u i Serwer NoHamachi :]

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, rozmawiałem z nimi i są ogarnięciu, wiedzą czego chcą i znają się na tym co oferują.

Są inwestorami więc nie muszą znać się na metinie, od tego mają ludzi, których właśnie szukają...

Opublikowano

@Mam swoje serwery i wiem więcej niż Ty na temat gry Metin2. Jesteś dzieckiem, któremu mamusia dała pieniążki. Znasz Arabski ? Nie no stary GJ. Bo z tego co wiem, dla Polaka trudny jest język Francuski. A Ty tu już z Arabskim wyjeżdżasz. GJ Randomie.

@Edit. Pokaż, te swoje serwery co niby " SPONSOROWAŁEŚ" bo jak na razie to widzę, komputer 2gb ram'u i Serwer NoHamachi :]

Jeżeli oferta Cię nie interesuje, to wyjdź.

Co do tematu, podejmujecie współprace tylko z gotowymi projektami?

Opublikowano

Tylko z projektami, które mają już cokolwiek zrobione. Aktualnie podjęliśmy wstępną współpracę z jednym zespołem. Możecie dalej wysyłać swoje oferty oczywiście, jeżeli nasze warunki finansowe pozwolą na inwestycję w kolejny projekt, na pewno się skontaktujemy z poszczególnymi ofertami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

I nie mozesz odpalic klienta bez pomocy.

Dopisz to.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Jakbym miał taką dużą pralkę, to wyprałbym wielu z was. Temat można uznać za zamknięty, otrzymaliśmy 41 ofert od użytkowników MPCforum, tylko jedna oferta była na tyle odpowiednia, aby podjąć współpracę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Oferta aktualna, poprzedni współpracownik nie spełnił naszych oczekiwań. Nie pytajcie o projekty, z którymi teraz współpracujemy, bo nie każdy sobie życzy, aby uświadamiać ludzi na forum, że korzystają z usług 'inwestorów, bo nie stać ich na maintance projektu.

Ponadto nie nazywajcie nas - sponsorami. To nie jest tak, że my wykładamy pieniądze dla każdego, kto ma ochotę stworzyć serwer metina. Nie masz strony, nie masz teamu, nie masz nic - tylko chęci? Nawet nie pisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...