Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] go4ca

deLucas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, szukałem jakiś czas odpowiedzi na moje pytanie ale nie znalazłem jasnej odpowiedzi. Więc, jak to jest z tymi zapisami? Bo gdy klikam by mnie zapisało, to wyskakuje mi taka notka: cup_already_full

Opublikowano

Wy chyba nie rozumiecie o co mi chodzi... Ja się pytam "kiedy będzie można się zapisać". To, że skończyli pare dni temu i kto wygrał, nie interesuje mnie, bo ciężko o tą wiadomość nie jest :).

Opublikowano

Trochę dziwnie się dyskutuje z osobami, które jeszcze nie mają za grosz inteligencji. Ale dobrze, pomijając, że nie umiesz pisać wyrazów z polskimi znakami i najeżdżając na mnie bez sensu wytłumacze o co mi chodzi nieco wyraźniej. Go4... istnieje już od jakiegoś dłuższego czasu, nie wiem ile dokładnie. Edycji tego turnieju w poszczególnych grach było więcej niż tylko jedna. Podejrzewam, że za jakiś czas zaczną się zapisy na nową edycję go4ca.

Ps. Szkoda, że przeważająca ilość ludzi nie myśli nad swoim zachowaniem, przykre.

Jeśli w jakiejś sprawie się mylę, to proszę mnie poprawić. Pozdro

Opublikowano

Kurwa smiac mi sie chce jak czytam te komentarze ... Zapisy beda znow od stycznia czy lutego.Jak ktos zna dokladna date to niech poda .. Tak trodno przeczytac ze. Zrozumieniem??

1377531174-U173186.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Esl.eu kurwa szmato znajdz mi newsa gdzie jest napisane ze bedzie druga edycja go4ca cwelu. Jak narazie to zbieraja glosy pizdzielce a i tak pod koniec bedzie gralo 8 druzyn elo dziwko

Opublikowano

Koniec tego spamu i obrażania, zamykam, jak wyjdzie druga edycja to na pewno pojawi się stosowny temat w dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...