Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam IslandWorld i tam jest taka komenda /island add <nick_Gracza> po wpisaniu tej komendy dodaje gracza do wyspy bez żadnej akceptacji lub odrzucenia po prostu od razu go dodaje i ja chciałbym w skrypcie dorobienie tego zaproszenia tylko że po wpisaniu przez gracza komendy /akceptuj musi zostać wywołana komenda /island add <nick gracza> i ta komenda musi zostać wywołana przez osobę która zaprasza i jeszcze jedną rzecz chciałbym dodać nie wiem czy jest możliwa że komendę /odrzuc oraz /akceptuj można wpisać tylko wtedy gdy ktoś komuś wyśle zaproszenie czyli jak ktoś nie wyślę zaproszenia danemu graczowi a on wpisze /akceptuj i /odrzuc to nic nie ma się stać. Nie wiem czy to jest zrozumiałe dla Was, ale ciężko jest mi to wytłumaczyć. Mam nadzieję że ktoś mnie zrozumie oraz napisze skrypt :)

x

Opublikowano

O ile się nie mylę to robisz to na opie ;) albo ze wszystkimi uprawnieniami. Dlatego gracz jest dodawany od razu bez akceptacji..

Opublikowano

O ile się nie mylę to robisz to na opie ;) albo ze wszystkimi uprawnieniami. Dlatego gracz jest dodawany od razu bez akceptacji..

Permissions mam te podstawowe typu add, create itp... więc chyba w pluginie nie ma akceptacji i odrzucania podczas zapraszania.

x

Opublikowano

Jeżeli chodzi o podstawowe komendy to przy dodawaniu gracza do wyspy nie trzeba mieć op, lecz permissions w przypadku gdy zapraszającym jest gracz. Jest to automatycznie przydzielane. Jedyne co zaproszony może zrobić to odłączyć z party. Mogę ci jedynie napisać skrypt bez możliwości akceptacji, z uwagi na automatyczne przydzielanie zaproszonego gracza przez plugin. Skrypt miałby komendę zaproś oraz odrzuć wraz z informacja o odrzuceniu i zaproszeniu oczekującym. Jeżeli takie coś chcesz to daj znać w tym temacie.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Jeżeli chodzi o podstawowe komendy to przy dodawaniu gracza do wyspy nie trzeba mieć op, lecz permissions w przypadku gdy zapraszającym jest gracz. Jest to automatycznie przydzielane. Jedyne co zaproszony może zrobić to odłączyć z party. Mogę ci jedynie napisać skrypt bez możliwości akceptacji, z uwagi na automatyczne przydzielanie zaproszonego gracza przez plugin. Skrypt miałby komendę zaproś oraz odrzuć wraz z informacja o odrzuceniu i zaproszeniu oczekującym. Jeżeli takie coś chcesz to daj znać w tym temacie.

Jakby Pan mógł to niech Pan napisze byłbym bardzo wdzięczny.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...