Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] [MC][Launcher]Który launcher lapeszy

szustka124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem pobrać jakiś inny launcher, bo mój stary już nie działa i wybrałem 2.

Albo McNext lub CichyLauncher

Cichy

McNext

Który lepszy? Czy któryś ma jakiegoś wirusa, keyloggera?

Opublikowano

Mc next ;)

@edit

Jest prostrzy, ładniejszy i mało waży :) Ot dlaczego :D

Opublikowano

Poszukaj publiczne konto premium (np. wpisz w googlach: techpony youtube public premium account) Potem pobierz Oryginalny launcher i pobierz nim grę oraz 2 razy uruchom ją (pierwszy po pobraniu i potem jeszcze raz) potem pobierz "MagicLauncher" z minecraftforum.net (google znowu xD) i uruchom go, wejdź w SETUP > ENVIRIOMENT (źle napisałem ;p) zmień na 1.X.X w zależności jaką masz wersję, Wejdź w ADVANCED i zmień RAM na taki, Jaki Ci pasuje it. Pokombinuj z nim. Ogólnie launcher łatwy w obsłudze... PS. Przy logowaniu w polu username wpisujesz swój <nick> a w polu password wpisz co chcesz (nie musisz z każdym razem tego samego) np. Ja mam premke i loguje sie do niego normalnie, ale mój brat wpisuje swój <nick> i w tym polu na hasło za każdym razem poprostu wciska kilka klawiszy na klawce. Potem Login> napisze Ci, że nie udało się zalogować. Kliknij "Play offline" - Możesz grać na SP i MP, ale MP tylko na NonPremium :) Pozdro ;D Daaasz lajka xD? heheheh :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...