Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield4 Zacina jak diabli !

xOstateczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko ! Po zakupie gry BF4 miałem kilka problemów , które rozwiązałem . To i okej , wchodze do gry ładuje się i po chwili zaczyna zacinać , FILMIK , i inne ! JAK TO MOŻNA NAPRAWIĆ , spełniam wszystkie wymagania. Szukałem pomocy wszędzie lecz, nie znalazłem , więc przychodze tutaj , myśląc , że pomożecie :)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o karte graficzną jaka jest to tutaj macie:

Nazwa: NVIDIA GeForce 9500 GT
Producent: NVIDIA
Typ mikroukładu: GeForce 9500 GT
...
Integrated RAMDAC
2797
1680 x 1050 (32bit) (59Hz)

Znalazłem jeszcze coś takiego :

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 12/8/2013, 15:47:51
       Machine name: SZYMEK-KOMPUTER
   Operating System: Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
           Language: Polish (Regional Setting: Polish)
System Manufacturer: System manufacturer
       System Model: System Product Name
               BIOS: BIOS Date: 07/30/09 09:55:12 Ver: 08.00.12
          Processor: Pentium(R) Dual-Core  CPU      E6300  @ 2.80GHz (2 CPUs), ~2.8GHz
             Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4096MB RAM
          Page File: 3621MB used, 4566MB available
        Windows Dir: C:\Windows
    DirectX Version: DirectX 11

Zaraz zobacze co tam się kryje , jeżeli to UP jest nie dobre

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Marka, model zasilacza. Procesor do podkręcenia, lecz pierw zakupić lepsze chłodzenie na procesor. Ogółem sprzęt leciwy i nie ma co liczyć że pograsz bez spadku klatek.

Opublikowano

Czekaj na patcha... ja mam i5 2500k radeona 7870 i 8gb ramu i gra ma sie tez zacina ale tylko na szanghaju

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

To da się jakoś to naprawić , czy muszę zakupić nowy procesor?

Nowy procesor? xD

A co tu pomoże wymiana procka, jak tutaj do wymiany jest wszystko, jeśli chcesz komfortowo pograć.

Opublikowano

spełniam wszystkie wymagania

Po podanym sprzęcie widać, że może i spełniasz, ale i tak nie będzie czystej gry bez spadku FPS'ów.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że podają takie wymagania, żeby tylko włączyć. A tak naprawdę trzeba mocniejszego sprzętu. Jak nie raz moja grafika była kiedyś podawana jako rekomendowana(na max) nie było tak naprawdę, że zagram na max detalach.

Sprzęt za słaby. Zbieraj na nowy komputer.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Ale to nie wina sprzetu ze gra mu sie zacina wiec przestancie pierdolic glupoty. Trzeba czekac na patcha ktory to wreszcie naprawi.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Ale to nie wina sprzetu ze gra mu sie zacina wiec przestancie pierdolic glupoty. Trzeba czekac na patcha ktory to wreszcie naprawi.

Chyba żartujesz. Zobacz jaki on ma komputer.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Tak się składa, że patch wyszedł wczoraj, ale i tak jemu to nic nie da.

Po co się oszukiwać, za słaby sprzęt. To, że ledwo kwalifikuje się na minimalne wymagania, nic nie znaczy.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...