Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wy na to ?

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejne części Battlefield wychodziły co ok. 2.lata.

Pewnie Battlefield 5 wyjdzie za ok. 4 albo 6 lat, a wcześniej wyjdzie Bad Company 3.

Battlefield 5 powstanie z pewnością. Mam nadzieję, że będzie lepiej zrobiony niż Battlefield 4.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Napewno wyjdzie nie zatrzyma się na czwórce. Fajnie by było jakby 5 była oparta na okularach specjalnych na których wyświetlany jest obraz i gdy przekręcimy głową nasza postać też. ;p

Opublikowano

Napewno wyjdzie nie zatrzyma się na czwórce. Fajnie by było jakby 5 była oparta na okularach specjalnych na których wyświetlany jest obraz i gdy przekręcimy głową nasza postać też. ;p

Szczerze mówiąc takich rewelacji w Battlefield 5 raczej nie będzie, ale może będzie można burzyć więcej budynków, niszczyć ściany, wchodzić do wszystkich budynków i to wystarczy.

Mam też nadzieję na większą liczbę graczy na serwerze, a nie tylko 64.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Słyszałem od kogoś, że zaprzestaną na Bad Company 2, lecz mam taką nadzieje, że wyjdzie 3 ;D. A Battlefield 5 zapewne za 2 lata będzie, jak będą mieli "mniej" kasy. Najpierw dodatki do BF4 będą robić ;P

Opublikowano

Szczerze mówiąc takich rewelacji w Battlefield 5 raczej nie będzie, ale może będzie można burzyć więcej budynków, niszczyć ściany, wchodzić do wszystkich budynków i to wystarczy.

Przydały by się tam ogromne mapy lotnicze na 128 graczy. np. mapa gdzie od bazy najbliższy punkt jest oddalony o 10 km.

Opublikowano

Kolejne części Battlefield wychodziły co ok. 2.lata.

Pewnie Battlefield 5 wyjdzie za ok. 4 albo 6 lat, a wcześniej wyjdzie Bad Company 3.

Battlefield 5 powstanie z pewnością. Mam nadzieję, że będzie lepiej zrobiony niż Battlefield 4.

Błagam aby to co napisałeś się sprawdziło! BFBC2 to dla mnie najlepsza część gdy tylko zobacze BC3 w sklepach od razu pre order kupie i nie chce tam super grafiki niech zachowają klimat i rozmiar mapek na multi.

A BF5 wyjdzie napewno, niestety patrząc realistycznie jest bardziej prawdopodobne że szybciej wyjdzie BF5 jak BFBC3

Opublikowano

Ja pier, w BF4 jeszcze pęka w szwach od bugów które są na każdym kroku, BF4 jeszcze ma optymalizację że na 2 titanach mogą być chwilowe spadki do 1 fpsa a ci już ku*a o BF5.

Niech najpierw wezmą się za naprawę zbugowanej 4 a dopiero później gadają o BF5 -.- <_<

LOL

Opublikowano

Dokładnie, co można gdybać..

Jak wyjdzie to wyjdzie.

Odstęp czasowy w wymiarze 4-5 lat.

Miejmy nadzieję, że najpierw zajmą się błędami z BF4.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Błedami zajma sie napewno. Tak bylo z bc2 i Bf3. Gdzie 3 tez na poczatku miala duzo bledow i kazdy narzekał.

Z czasem naprawia^^

Co do bc3. Hmmm....fajnie by bylo. Dla mnie bad company2 jest jak narazie najlepsza czescia battlefielda. Ma to cos w sobie i mam nadzieje ze nastepna czesc tez taka bedzie.

snikersproject1.png
Opublikowano

Dlaczego nie mieliby wprowadzić Oculusa? Nawet w WT już jest. Nie widzę problemu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jak ja kocham te wszystkie dokładne i spójnie merytorycznie artykuły typu cytuję: "My, gracze, zdążyliśmy się już przyzwyczaić do tego, że co roku dostajemy nowego BF-a" od razu mi się odechciewa czytać coś takiego, bo widać podejście autora do sprawy.

Bf5 wyjdzie na 100% i też wątpię, że po prostu będzie się nazywać "bf5", tylko coś wymyślą bardziej twórczego, zapewne będą starali się wprowadzić w pełni zniszczalną mapkę i inne bajery, ale to tylko możemy sobie pogdybać.

Powiem tak, niech najpierw dokończą bf4, a dopiero potem niech się biorą za 5, bo irytują mnie bugi w tej grze.

Aha i jeszcze do autora tematu, linki wychodzące z forum wstawiamy w

code

436951440626370320491.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak było napisane na battlelogu, nie przystąpią do tworzenia nowej produkcji, dopóki nie rozwiążą problemów z grą Bf4. Ale to pewne, że piąta część się ukaże, ale na pewno nie teraz.

giphy.gif

Opublikowano

Taka ciekawostka: EA zarezerwowało domeny wzwyż do bf9.com. Pewnie po prostu nie chcą, żeby ktoś podszywał się pod ich produkcje, ale warto to odnotować.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nowy bf np 5 wyjdzie jak wyjdą nowe kompy i podzespoły bo wiadomo że będę chcieli aby pierw kupić nowego kompa bo na tym starym nie zagrasz na ultra jak w bf4 więc bf5 bedzie może w następnym roku w styczniu-luty :>

Opublikowano

Nowy bf np 5 wyjdzie jak wyjdą nowe kompy i podzespoły bo wiadomo że będę chcieli aby pierw kupić nowego kompa bo na tym starym nie zagrasz na ultra jak w bf4 więc bf5 bedzie może w następnym roku w styczniu-luty :>

Oby nie. Nie chcemy BF 4,5. Minimum 2 lata powinny upłynąć.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Oby nie. Nie chcemy BF 4,5. Minimum 2 lata powinny upłynąć.

Każdy Battlefield był co ok. 2 lata. A nie uważam, że Battlefield 4 to Battlefield 3.5.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Każdy Battlefield był co ok. 2 lata. A nie uważam, że Battlefield 4 to Battlefield 3.5.

Więc o co ci chodzi? O tym samym mówię. Rok to za mało.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Więc o co ci chodzi? O tym samym mówię. Rok to za mało.

Myślałem, że to nawiązanie do niektórych opinii typu "Battlefield 3.5".

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Taka ciekawostka: EA zarezerwowało domeny wzwyż do bf9.com. Pewnie po prostu nie chcą, żeby ktoś podszywał się pod ich produkcje, ale warto to odnotować.

Strony BF4 i BF3 istnieją pod adresem:

http://www.battlefield.com/battlefield-4
http://www.battlefield.com/battlefield-3

Tak więc sądzę, że kolejne odsłony również będą w ten sposób zamieszczone.

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnych adresów, wiem że zarezerwowali. Można łatwo znaleźć w internecie. Zresztą nie wiem kto wpisuje pełny adres skoro bf4.com przekierowuje.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...