Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Quadra ranked - 0:3 - 4:3 ;x

buli1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobilem fucking quadre; <

ale co mi z tego jak mieli riven na midzie :3

5 ad:

zed, riven, mundo, jinx, lee sin

robilem ten armor ale chuj z tego ;/

darius kupil merkury "i bought mercury for cc" a to byl nasz jedyny tank - i tyle z gry :3

Opublikowano

wow quadra wow wow cztery trupy wow wow wow

Mam 40 quadr na rankedadch wg. lolkinga, a ty się podniecasz tym że zrobiłeś quadre katariną? So sad...

Co do merców to dobrze zrobił... Siedź nadal w tym brązie.

b_560_95_1.png

Opublikowano

wow quadra wow wow cztery trupy wow wow wow

Mam 40 quadr na rankedadch wg. lolkinga, a ty się podniecasz tym że zrobiłeś quadre katariną? So sad...

Co do merców to dobrze zrobił... Siedź nadal w tym brązie.

nie jestem w brązie :*

btw.

Jeśli dla cb easy quadra vs stune riven, kop lee sina jako kata - świadczy ze sam siedzisz w brazie a quadry masz z mmr 600 :*

Opublikowano

@UP: Jak wbijasz katariną, kiedy lee sin ma ulta to GG ;*

jak lee sin specjalnie na mnie czeka w teamfigtach to GG :*

Opublikowano

Nie ma się czym chwalić,jeśli dla Ciebie jest to "osiągnięcie" to gratulacje i życzę powodzenia w dalszych grach ;)

Opublikowano

Taka rada. Twój pierwszym item to liandry's/dfg, spell vamp nie działa. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak to kurwa nie działa?

Przecież nie raz na jungle idę hp odnowić ze speli >.<

Opublikowano

Kiedy ostatni raz grałeś Katą? Na wszystko spellvamp działa... A na AKali to co? Ją składam tylko sam rewolwer, a kiedy mam już full build i jedno miejsce, zamieniam go na coś innego. Vamp na kate dobry, ale sam Hextech niewiele daje, a WOTA jest bezużyteczna na nią.

Opublikowano

Kiedy ostatni raz grałeś Katą? Na wszystko spellvamp działa... A na AKali to co? Ją składam tylko sam rewolwer, a kiedy mam już full build i jedno miejsce, zamieniam go na coś innego. Vamp na kate dobry, ale sam Hextech niewiele daje, a WOTA jest bezużyteczna na nią.

Tylko kata i akali sie różnią i to bardzo. Akali jest potrzebny spellvamp który łączy sie z pasywem a do tego akali to

1v1 assasin. W walce musi sie wygenerować. Katarina nie jest dobra na 1v1 (obydwa champy 100% hp). Jej zadaniem jest duży aoe dmg w tfach, a na linii nie czujesz tego spellvampa.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tylko kata i akali sie różnią i to bardzo. Akali jest potrzebny spellvamp który łączy sie z pasywem a do tego akali to

1v1 assasin. W walce musi sie wygenerować. Katarina nie jest dobra na 1v1 (obydwa champy 100% hp). Jej zadaniem jest duży aoe dmg w tfach, a na linii nie czujesz tego spellvampa.

Grając Kata vs. Akali właśnie, czuć jak jest potrzebny ten spellvamp. Nawet te 20% dają dużo. Ja na nią nie składam w ogóle Hextecha, tylko rewolwer trzymam gdzieś do 40 minuty i potem go zamieniam, zazwyczaj za Rylaia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...