Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Akolita lee sin

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie prosiłeś Riotu powinni ci podarować te RP, a że w ostatnich miesiącach poprawili support powinni ci dość szybko odpisać. Jeżeli chodzi o skin jest on naprawdę fajnie zrobiony, miło wygląda w grze lecz dla mnie splash art jest brzydki, już taki splash art Traditionala jest ładniejszy. Jest to moja opinia, możesz mieć inny gust i może ci się on podobać. Mi jakoś zbytnio nie podchodzi, lecz jest w promocji (chyba) więc opłaca się kupić ze zniżką :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Choć posiadam Tajskiego Boksera, naprawdę polecam kupno Akolity Lee Sina.

Możesz napisać do Riotu, by przyznali Ci te 12 RP.

Załącz jakiś wierszyk Twojego autorstwa, bądź zabawny obrazek narysowany na kartce, bądź programie graficznym.

Ważne: Nie pisz, że chcesz kupić skina z promocji = większa szansa, że zostaną Ci przyznane RP.

Opublikowano

Art tego skinu jest taki sobie,wg. mnie pool party/muay thai są lepsze,a co do RP to jak nie prosiłeś wcześniej to na pewno dostaniesz(teraz chcą wierszyki).

Opublikowano

Mi się nie podoba ten skin , nie wiem czemu , po prostu chyba nie mój styl. Moim zdaniem to prawie najgorszy skin do Lee Sina ( Najgorszy jest ten goły w tych długich włosach ) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...