Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]WoW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś grałem bardzo dużo w WoWa, na Sunwellu zawsze i na tym samym sprzęcie co mam teraz,dobiłem wysoki poziom i wszystko płynnie chodziło itd... aż w końcu gra zaczęła wolno chodzić gdy patrzyłem się na jeden kierunek, chyba północ, różnie to było, jak byłem w jakimś miejscu i się patrzyłem w wszystkie strony, to płynnie chodziło, jak się patrzyłem na ten jeden kierunek to mi cały czas tak powolno wow chodził i dźwięk taki spowolniony był, starałem się nie zwracać na to uwagi, ale strasznie to mnie rozpraszało i nie dało się tego uniknąć, pewnego dnia przestało i znowu wow chodził ładnie, a na drugi dzień znowu wróciło, z żalem przestałem grać w WoWa, dobiłem wysoki poziom na Sunwellu, teraz mam wielką ochotę znowu w to zagrać, ale wiem że na 100% będzie tak samo, nie dodałem że próbowałem wtedy jeszcze reinstalować grę ale nie pomogło, co mam zrobić by wow płynnie chodził, bawiłem się nawet w zmienianie grafiki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może instalowałeś jakieś addony i masz ich za dużo na twój sprzęt.

Masz może uruchomione inne programy które pożerają ram.

Spróbuj zmniejszyć ustawienia.

Opublikowano

A może spróbuj odkurzyć komputer bo przez kurz komp czasami zaczyna lamić. Aktualizacja sterów może też się przydać, odpal grę np prze GameBooster czy jak mu tam było. Ostatnią opcja może być zabawa z ustawieniami gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...