Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Diamondmt2

dragoth11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zainteresowany jestem serwer Diamondmt2 i prosze was o opinie tego serwera czy da sie wybić na nim,sposoby na zarabianie,czy są lagi,czy ceny są normalne czy takie jak np na xenoxie gdzie wszystko jest w takich cenach że nie da sie grać już .. Napiszcie wszystko co wiecie o tym serwerze , jego zalety,wady,rady :) za każdą odpowiedz lajki,gwiazdki :)

Opublikowano

Na serwerze spokojnie się wybijesz grając od zera. Lagów nie ma, ludzi jest a miarę, przez co łatwiejszy handel/zdobycie eq.

Sposoby zarobku na początkowych lvlach to przede wszystkim drop ulepszaczy oraz otwieranie małży (perły ładnie schodzą).

Co do cen nie jestem pewny aktualnie, bo tam nie gram. Wiem natomiast, że prawdziwy zarobek zaczyna się na +130 gdy możesz wejść na Se-Pong. Tam ulepy lecą na potęgę (Kwiat = 700kk [kiedyś]).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

czyli ogólnie serwer polecasz ? :) znasz może kogoś kto by mi pomógł w grze z wycenianiem ulepszaczy itd ?

No polecam, fajnie się na nim grało. Nie za trudny, ale szybko się nie nudził.

Niestety nie, ale możesz zrobić temat z wyceną.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Szlachetne 250kk a nawet dochodzi do 300kk ale żadko :D

Perły (najlepszy zarobek)

- Red - 38kk w sklepie 40kk

- Blue - 5-8kk w sklepie 30kk (Nie wiem czemu tak tanio ale tak już jest :D może szybciej dropią)

- White - 18kk w sklepie 20kk

Skałki 400kk

Skamielina - 250kk+

Szkaty z map 140 - 200-250kk

Kwiaty 950 kk sprzedasz na spokojnie :D

Trutka 15b +

Graczy jest około 1k dziennie i różnie to jest czasami 1.1k czasami 700-900 zależy od pogody i dobrego dnia

Opublikowano

Serwer dość fajny, jednak nie ma teraz tłumów.

Grając od zera, spokojnie się wybijesz :)

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Diamond jest chyba jednym z najlepszych i stabilnych przede wszystkim serwerów medium. Gra się przyjemnie dla mnie bomba :)

Opublikowano

to powodzenia z tym serwerem radze sobie odpuścić ze względu na administracje jest kompletnie nie dożeczna mało tego dla admina 1 miesiac zajelo wgranie systemu zgłoszeń jak po ostatnim razie mu pasy zakosili i zmienili po 2 postawil system zgłoszen ale idzie juz 2 miesiąc i nie ma nawet działów porobionych w nim co jeszcze gorsza Crive postawil go znowu na dziurawej wersji ticketa

a nowośći były obiecane jakis 1 rok temu ale dzisiaj macie jedna z nich obiecana serwer off

a no i jagby inaczej aby ludzie nie pisali na forum bo wielki Crive nie przyswaja krytyki od innych wiec wyłączył forum a posty po usuwa

na diamondzie nie ma zadnego technika ostatni był snap a Crive wie tylko jak wlonczyc i wylonczyc proste by dawno wgral skrypt podnoszacy game ale widze ze nawet baza nie dziala wiec hmm moze ddosy szły

SERWERA NIE POLECAM Czasy jego świetności przemineły bez powrotnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Każdy ma inne zdanie na ten temat , ostatnim serwerem na którym mi sie dobrze grało był xenoxmt2 tylko że dla mnie to on już dawno jest [*] . Każdy jeeden pajac nabugował sobie kasy i teraz grac sie juz nie da. Szukam serwera na którym ceny sa normalne, a nie że na głupie kd musisz zarabiać miesiąc po czym jak je zakupisz to i tak Ci je spali bo co to za sens.NIe wiem jak jest na Diamondmt2 z cenami bo gralem tam 1,5h i zrobilem sobie 50 lvl więc .. Jak nie polecacie tego serwa to zaproponujcie jakiś inny podobny (wiem że od tego jest inny dział ale na nim juz pisałem wiele razy ale mało kto tam poda normalne serwy) ;)

Opublikowano

Diamond jest dobry :D i odnośnie realnego zarobku PLN to kupują ludzie bryłki na allegro czy za sms'a i szybko można tam zarobić :D np sprzedając perły z małży :D najlepszy zarobek wydałem 10b a zarobiłem 15 więc zarobku trochę jest ;]

Opublikowano

Jesli moje zdanie sie liczy to powiem tak, gralem na wielu wielu serwerach na XenoXMT2, PandoraMT2, Ravia, Balmora i wiele wiele innych i jesli mial bym zrobic liste to pierwrze miejsce ekzekwo zają by serwer DiamondMT2 i MoltenMT2 (niestety moltena zamkneli) drugi w kolejce jest XenoXMT2. Na DiamondMT2 jest bardzo przyjemna atmosfera milo małej ilosci jesli chodzi o administracje niestety nie moge sie wypowiedziec gdyz nigdy nie mialem z nia do czynienia nie mialem powodu szczegolnie w zwiazku z oszustami itp. Jak juz wspomnial kolega :

Diamond jest chyba jednym z najlepszych i stabilnych przede wszystkim serwerów medium. Gra się przyjemnie dla mnie bomba :)

Co w całosci popieram nigdy nie mialem problemow z tym serwerem i szczerze polecam.
Niestety w tej chwili jest przerwa techniczna, nie wiadomo ile potrwa mam tylko nadzieje ze serwer nie konczy dzialalnosci. Jesli ktos posiada informacje na ten temat bardzo prosze o kontakt.

ruU3AnC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...