Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z eventem ox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem z eventem przenosi na arenę ox normalnie na początku nie zaliczało graczy co są na polach ale też jak dawałem losuj pytanie te pytanie sie nie pojawiało i próbowałem to poprawić to teraz nie zalicza graczy jak wcześniej ale też gdy daje losuj pytanie to pokazuje ze wystąpił błąd .

Opublikowano

Też mam pliki Derina i żeby nie zakładać nowego tematu. Co zrobić jeśli GM po wpisaniu /go ox normalnie przenosi się na arene.

A gdy wejdę z normalen postaci przez uriela, przenosi na mapke i po sekundzie wywala do m1?

The past has gone

Opublikowano

Gdzie masz ta mape? W game99?

Nie sprawdzałem i nie wiem w jakim pliku to sprawdzić. Na pewno nie jest to wina jakiegoś portu bo już sprawdzałem.

The past has gone

Opublikowano

Ja nie mam plików derina ale musiałem wpisać w configów i już zalicza mi uczestników oxa ale jak daje losuj pytanie to sie nie pojawia i czy ktoś moze mi pomóc ?.

Opublikowano

Do zamknięcia wszystko już ładnie działa ;)

mógłbyś jeszcze powiedzieć co było powodem? Nie będę od nowa tematu zakładać

The past has gone

Opublikowano

Też mam pliki Derina i żeby nie zakładać nowego tematu. Co zrobić jeśli GM po wpisaniu /go ox normalnie przenosi się na arene.

A gdy wejdę z normalen postaci przez uriela, przenosi na mapke i po sekundzie wywala do m1?

Dodaj mapę 113 do all CONFIGów, pisałem wyżej.

Do zamknięcia wszystko już ładnie działa ;)

Zamykam na prośbę.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...