Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamermod Ravia.eu

Klosik21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z kamermodem na ravii a mianowicie jak zainstalowałem do klienta ravii kamermoda to wgl nie wchodzi do gry tylko okienko jakies wyskakuje i sie zamyka a jak zainstalowałem na metinie 2010r to wchodzi do gry ale jest ciągle "Błąd łaczenia sie z serwerem". Mam najnowszego kamermoda 2012. Jedyne co zadziałało to multihack od kamera ale nie chciał sam latać i bocic a jak właczyłem speed hacka to odrazu kick do windowsa. Sciagałem z mpc serverinfo.py ale tez nie zadziałało. Powie mi ktoś co mam zrobić aby zadziałał mi kamer mod albo jakis inny expbot z pelerynkami ?

Prosiłbym o opisanie tego krok po kroku. Z góry dziekuje !!! :) Za odpowiedzi + daje.

Opublikowano

To też robiłem Najnowszego metina pobrałem i PL działał. Wrzuciłem do niego kamermoda to wyskakiwało ze nie ma DLL files. Jak przerzuciłem DLL to z kolei wchodziło do gry ale wyskakiwało okienko jakies i koniec gry :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...