Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expbot Edited By Jaguar754 - Instalator Wersja Pl

*JaguaR754

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie tu nowszą wersję ExpBota, między innymi poprawiony wybór potek i skille. Po instalacji bot odpala się sam. Oprócz tego mamy ikonkę na pulpicie, bota odpalamy z pulpitu.

Pobierz:

http://www.multiupload.com/BFVTNW184H

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/71b7cdc653f0ccc9fbd6521ef55ebe783218f297059d6ef377b433b96293a42f-1265753285

LOGIN: testing

HASLO: 123456

Opublikowano

Po co piszesz od nowa to samo

2. Pisz jak instalowac bo inni nie beda wiedziec

A i jeszcze jedno nie rob idiotów bo nas

login: testing

haslo 123456

Przepadaja itemy bo dosatjesz wszystkie dane z autologerów Jak chcesz + to napsiz jak zrobic wlasne konto

Opublikowano

Po co piszesz od nowa to samo

2. Pisz jak instalowac bo inni nie beda wiedziec

A i jeszcze jedno nie rob idiotów bo nas

login: testing

haslo 123456

Przepadaja itemy bo dosatjesz wszystkie dane z autologerów Jak chcesz + to napsiz jak zrobic wlasne konto

Ty jesteś idiotą czy udajesz? Gdybym chciał twoje dane do konta to nic nie musiałbym ci wysyłać. Ja w tą grę NIE GRAM!

Opublikowano

wszystko fajnie tylko u mnie funkcja potowania nie działa wie ktoś jak ją naprawić ???? a i jeszcze jedno wywala mnie co 2 min da się to jakoś naprawić lub zrobić coś żeby to rzadziej się zdarzało ??? jakieś obejście czy coś thx z góry dam 5 na pomoc ;p

Opublikowano

AutoLoging Czysty (Kazdy Ma Tak Jakby swoja wersje bota i na swojej wersji swoje hasla nie zalezy od konta )

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Topic gościu może od razu napisz że chcesz nasze passy do kont na pl'u ?!!!

Siemka

Opublikowano

przyznam szczerze, ze typ jeden z drugim mają racje. .. uzylem raz tego bocika, mialem "pro" eq , boga +8 lwow +7 naszyjniki i inne pierdoly + buty 1- 1,5k hp zelak +9 lwia +9 i to... wchodze na postac loguje sie wszystko ladnie ;]... na nastepny dzien wbijam, juz przy wyborze postaci widze, ze cos jest nie tak... jak sie wylogowywalem mialem na sobie boga, a jak sie na nastepny dzien zalogowalem postac byla z mnisia, a eq nie bylo ;], malo tego... jak juz sie troche odrobilem, typ wszedl mi na konto i usunal postac -,-

@edit: jeszcze lepszy klimat... ziomek dostal e-mail od rzekomo teamu metin2 pisalo [email protected] czy cos takiego... i rzeczywiscie wygladalo tak jakby dostal wiadomosc od teamu metin, bo pisalo noreply itp w tresci wiadomosci... wbija na wiadomosc i pisze mu, ze jego konto zostalo zbanowane, i ze to jest dowod (wyslali mu jakis plik o nazwie "screeny") no to wypakowal plik na pulpit, otworzyl nic mu antyvir nie wykryl, plik sie nie otworzyl... no to chuj olał sprawe, wbija do gry, i 10 min pozniej ktos mu sie pakuje na konto

pisze do mnie na gg

"na chuj wlazisz na meme ?" (MeMe) mental 64 lvl z Serwandesu... moze ktos kojarzy

ja mu odpowiadam " nie wchodzilem popierdolcu"

"to kurwa ktos sie wjebal na konto"

kumpel zmienil w pore passy, jak sie zalogowal spowrotem na postac uklad skilli na hotkeyach byl inny i postac nie stala w jednej z komnat w lochu v1 tylko na pustyni

xxx

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...