Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sunwell patch.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z patchem, ponieważ gdy mam patch 3.3.5a to nie moge się zalogować, bo mi automatycznie pobiera patch 4.0 a jak pobiorę 4.0 też nie moge się zalogować.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Jeżeli masz patch 4.0 to chyba jasne że się nie zalogujesz na prywatny serwer , który stoi na patchu 3.3.5a ... Ściągałeś patche na własną rękę , czy gotowy client ze strony ? Masz dobry realmlist ? Odpalasz przez WoW.exe ?

1377430129-U769346.png
Opublikowano

@up. Tak, miałem patcha 3.3.5a a jak się logowałem automatycznie pobierało mi 4.0.0 jak anulowałem to się WoW wyłączał. Pobierałem i normalną wersję a potem patche, teraz pobrałem gotowego i to samo. Realmist mam dobry, odpalam przez WoW

Opublikowano
Edytujemy (np. w notatniku) plik /World of Warcraft/data/enUS/realmlist.wtf,
kasujemy zawartość i wklejamy:
set realmlist logon.sunwell.pl

sorry nie doczytałem że masz dobrze zrobione ;/ patcha 3.3.5a wgrałeś sam czy pobrałeś od razu z nim?

Opublikowano

@up najpierw pobierałem instalkę WoW a potem patche do 3.3.5a i automatycznie pobierało 4.0.0. A teraz pobrałem gotowy z patchami do 3.3.5a i dalej to samo..

Opublikowano

Pewnie włączasz grę przez launcher, musisz wejść do folderu z gra i uruchomić przez wow.exe. Jak włączasz dobrze to pewnie logujesz się za pomocą emaila, zamiast loginu podanego przy rejestracji

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam!
Mam ten sam problem z pathem jak wlaczam grę i się loguje to patchuje mi, wylaczam wowa i instaluje mi sie patch 4.0 nie mogę sobie z tym poradzić. Widzę że w folderze musi być wow.exe a ja mam wow.error i normalną ikone wow i przez ten wow wlaczam grę i lipa. Help me !

• 10 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Są trzy możliwości które moga uniemożliwiać wam grę: 

1. niezmieniony realm

2. Odpalanie przez launcher a nie przez wow.exe

3. Uszkodzone pliki gry ( najlepiej zrobić reinstal)

Jeżeli nadal nie działa to proszę o kontakt. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...