Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IS-3 vs 110

czosnek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://tank-compare.com/pl/compare/is-3/110#T1=358I296I234I447I181&T2=452I362I307I554I203

Ciężko powiedzieć. Niby częściej widzę is-3, ale to dlatego że ludzie robią linie do Is-7. Wg mnie wydaje się być lepszym 110.

Lepszy dpm

celniejszy

lepsza depresja

więcej HP

lepszy zasięg widzenia

więcej ammo

Ale czołgu nie mam i nie znam, także nie wiem.

IS-3 po nerfie to badziew

Co do kompanich, to bardzo ciężko znaleźć 10 osób, a potem przeciwnika. Teraz only seniorki się gra.

Opublikowano

Kiedyś wolałem IS 3 bo miał niezniszczalna wieże dla innych HT 8 tieru ale po ostatnim jego nerfie już nie jest tak kolorowo wiec bardziej polecam 110 bo ma na lepsze przeładowanie i celność.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Kiedyś wolałem IS 3 bo miał niezniszczalna wieże dla innych HT 8 tieru ale po ostatnim jego nerfie już nie jest tak kolorowo wiec bardziej polecam 110 bo ma na lepsze przeładowanie i celność.

Od kiedy IS-3 miał niezniszczalną wieże? o.O Bo jak dla mnie ten daszek był przebijany przez T6, ale okej... Do tego - strzelasz gdzie popadnie od boku/tyłu, to nie przebijasz. Ja wiedziałem gdzie strzelać i nie miałem problemów...

Top - IS-3 jest raczej do: zbierz ich całą kupę i rób rusha, 110 jest bardziej jako wsparcie.

Opublikowano

Od kiedy IS-3 miał niezniszczalną wieże? o.O Bo jak dla mnie ten daszek był przebijany przez T6, ale okej... Do tego - strzelasz gdzie popadnie od boku/tyłu, to nie przebijasz. Ja wiedziałem gdzie strzelać i nie miałem problemów...

Top - IS-3 jest raczej do: zbierz ich całą kupę i rób rusha, 110 jest bardziej jako wsparcie.

Kiedyś by przebicie wieży is3 od frontu było możliwe tylko w tedy gdy przeciwnik był dużo wyżej inaczej padaj rykoszet.

Gdy oba pojazdy były na tej samej wysokości jedyna opcja było czyste trafienie we właz co zdarzało się może raz na sto prób.

Kiedyś gold był nawet za slaby a teraz już niestety daje nie mam 100% gwarancje na przebicie.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Kiedyś by przebicie wieży is3 od frontu było możliwe tylko w tedy gdy przeciwnik był dużo wyżej inaczej padaj rykoszet.

Gdy oba pojazdy były na tej samej wysokości jedyna opcja było czyste trafienie we właz co zdarzało się może raz na sto prób.

Kiedyś gold był nawet za slaby a teraz już niestety daje nie mam 100% gwarancje na przebicie.

Hm... T32 jest niewiele wyższy od ISa-3, powiem nawet, że minimalnie - i tak każdy strzał wchodził jak w LTractora...
Opublikowano

Hm... T32 jest niewiele wyższy od ISa-3, powiem nawet, że minimalnie - i tak każdy strzał wchodził jak w LTractora...

napisal "kiedys" czyli przed nerfem... Marvelus idz juz lepiej spac. W koncu za isem czy 110 jestes? Bo mowisz jaki to is3 jest slaby jak ty go T32 niszczysz...

Opublikowano

napisal "kiedys" czyli przed nerfem... Marvelus idz juz lepiej spac. W koncu za isem czy 110 jestes? Bo mowisz jaki to is3 jest slaby jak ty go T32 niszczysz...

...

Ludzka umiejętność czytania ze zrozumieniem mnie dobija...

Mówię, że daszek łapał jak lolek i przed "nerfem" i po nim...

Czy ja mówię, że IS-3 jest słaby? -,-

Opublikowano

Polecam ci oby dwa czołgi . Is-3 dobre działa bardzo mobilny niewiem jak z panerzem a 110 nawet mobilny pancerz z pewnnościa lepszy od Is-3 działo praktycznie to samo .

Opublikowano

Polecam ci oby dwa czołgi . Is-3 dobre działa bardzo mobilny niewiem jak z panerzem a 110 nawet mobilny pancerz z pewnnościa lepszy od Is-3 działo praktycznie to samo .

Działo to samo...? Hm... nowych rzeczy się tutaj dowiaduje...

top: 110 ma lepsze działo, pancerz też, więcej nim zdziałasz

Opublikowano

Stary Dobry Is-3 Jest Spoko to co że po nerfie ci co potrafią grać nadal wiedzą że jest spoko a na dodatek wymaxowany miodzio :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

110, ponieważ ma lepsze działo (100mm), bo losuje obrażenia tak naprawdę jak IS`owi 3 po 300 - 400 i ładuje krócej, celniejsze i ma lepszą depresje. Wieża IS`a 3 jest teraz miękka, wiec większość pestek w nią wchodzi.

Pancerz 110 jest o wiele lepszy, ponieważ 6, 7, a nawet 8 mają problem z przebiciem, bo wszystko odbija.

Werdykt jest jasny - 110.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...