Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem bana na ip minecraft.

PLRosekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko a otóż mam taki problem ze dostałem bana na ip.

Czy macie jakiś sposób na zmiane ip albo jakiś program dobry który zmienia tylko ip a nie szybkość netu.

Odrazu daje+++++++++++++++

Opublikowano

nie da się tak by nie spowalniało netu z darmowych programów to hotspot shield a z płatnych najlepszy cyberghost vpn który powinien być w następnym numerze komputer świat

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Jak niby dostałeś bana na minecraft ?

chyba na serwer -,-

trzeba było przestrzegać regulaminu a nie.

jak masz zmienne ip to zresetuj router.

zpot.png

Opublikowano

Dostałeś bana na ip; Na serwerze, czy ogólnie w minecraftcie? Jeżeli ogólnie to musisz napisać do supportu mojang. Na stronie powinien być link do kontaktu.

Ale jeżeli dostałeś bana na ip na serwerze, to albo musisz napisać do administratora serwera z prośbą o odbanowanie, albo musisz zresetować router i wyjąć wtyczkę.

Opublikowano

Ale wy jesteście idiotami...

@Top

Było regulaminu serwera przestrzegać, możesz napisać do admina o unbana.

@Up

Format kompa nie zmieni IP...

img.jpg

Opublikowano

@up nie pomagasz

@2up jesteś idotą?

@top programy typu cyberghost są dobre do zmiany ip ale z racji iż łączą się te programy do innych serwerów to niestety odniżają ci łącze.Jak masz zmienne ip to restartujesz router i po sprawie :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up a jak ma modem lte /3g to za każdym połączeniem jest inne . wiem bo mam modem lte.

@down ja zawsze mam inne. początek ten sam 37. a reszta inna. mam z plusa modem. dziwne. jak miałem stary modem z hsdpa też miałem zawsze inne ip .

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

@up ale ja nie mam modemu lte a mój kolega ma i ma ciągle to samo ip za każdym razem :\

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Po 1 - przestrzegać było regulaminu ;)
Po 2- jest, zmiana internetu. (zmienić ip :* )
Po 3 - jest, zmienić IP programem. Ale najpierw naucz się przestrzegać regulaminu.... albo powiedz rodzicom żeby kupili internet u innego usługodawcy

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

co wy gadacie, co wy gadacie...IP Hamachi to IP w sieci Hamachi, wystarczy reinstal i dokładne wyczyszczenie tego co zostawiło Hamachi na komputerze, po zainstalowaniu mamy inne IP Hamachi

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

@up

On nie pisał, że dostał bana na serwerze Hamachi. Jeśli to zwykły serwer, to wystarczy zmienić IP resetując router.

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Są 2 wersje:

1. Jesteś grzeczny i piszesz do admina XDDDD

2. Walisz to i resetujesz router jak masz zmienne IP (np. ja mam 192.168.8.101, a po resecie 192.168.8.105).

Instalujesz programy typu cyberghost i wtedy grasz na zmienionym IP, jednak może TROCHĘ obniżyć łączę ponieważ łączy się on do innych serwerów w celu uzyskania IP.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Są 2 wersje:

1. Jesteś grzeczny i piszesz do admina XDDDD

2. Walisz to i resetujesz router jak masz zmienne IP (np. ja mam 192.168.8.101, a po resecie 192.168.8.105).

Instalujesz programy typu cyberghost i wtedy grasz na zmienionym IP, jednak może TROCHĘ obniżyć łączę ponieważ łączy się on do innych serwerów w celu uzyskania IP.

czy mi sie zdaje czy dales ip wewnetrzne?

zmiana wewnetrznego na zmieni zewnetrznego np u mnie codziennie mam wewnetrzne inne ale zewnetrzne takie samo i na serwach widza to samo ip

Opublikowano

Ok kiedy jescze nodus był można było zmienić Ip (takie proxy na minecraft) :D

graphic.png

Opublikowano

Na każdym serwie jest regulamin i przed gra najlepiej sie z nim zapoznac.
Regulaminy są po to zeby sie ich trzymac.
Skoro Ty tego nie robiłeś to sie nie dziw ze dostałes bana.
Tez bym Ci go dał!
Najlepszym sposobe na przyszłośc przestrzegaj regulaminów !
A nie teraz sie pytasz jak to obejsc to juz nie jest czysta gra z Twojej strony.

Zapraszam na YouTube

https://www.youtube.com/c/xEdzia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...