Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z uruchomieniem [Starbound]

MrEmicon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie.

Otóż znalazłem grę której premiera w sumie niedawno i od razu mi się spodobała. Postanowiłem ją pobrać (niestety mimo, że nie toleruje piractwa mam za duże ograniczenia by kupować legalnie :C ) i gdy ją włączam wyskakuje ten błąd "Access violation detected at 0x77c23509(Read of address 0)". Znajomy powiedział, że chodzi o zbyt mało ilość RAM'u ale z tego co wygoglowałem na pewnej stronce pisało cytuje"Wystarczy MacBook Air starszej generacji, a jak wiemy, nie jest to komp wysokich lotów, Tiy zapewniał nas, że gra pójdzie nawet na prehistorycznym sprzęcie (nie przesadzajmy), więc nie musisz się martwić ". Z tego co wyczytałem to na moim powinno pójść, ale nie wiem czy dobrze to zrozumiałem. na innej stronce znalazłem wymagania i są one takie:

Minimum System Requirements: Recommended System Requirements: CPU: Core 2 Duo CPU: Core i3 RAM: 2 GB RAM RAM: 4 GB RAM VGA: 256 MB graphics memory and directx 9.0c compatible gpu VGA: Discrete GPU capable of directx 9.0c DX: 9.0c DX: 9.0c OS: Windows XP or later OS: Windows XP or later http://wymaganiasystemowe.pl/ HDD: 3 GB availablearrow-10x10.png space HDD: 4 GB availablearrow-10x10.png space Network: Broadband Internet connection Network:

Broadband Internet connection

Nie wiem czy to prawda, ponieważ jak wiadomo jest to beta, więc wiem, że te wymagania nie są szczegółowe.

Mój sprzęt:

Procek:

2.01 GHz AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 3800+

RAM :

896 MB RAM

Karta Graficzna:

NVIDIA GeForce 7025/NVIDIA nForce 630a

Proszę o jak najszybszą odpowiedź!

Z góry dzięki :P!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...