Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem (Daje like)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,ma problem w tym że np. chce przesłać skrypt z koncówką .sk przez FTP to nie mogę, również nie mogę edytować,usuwać wyskakuje błą (Status: Otrzymano nieprawidłową sekwencję znaków, wyłączanie UTF-8. Wybierz opcję UTF-8 w Menadżerze Stron, aby wymusić UTF-8.

Odpowiedź 550 balwan1.sk: Brak dostêpu

Błąd: Błąd krytyczny transferu pliku.Również w WebFTP Również w WebFTP (pluginy na hostingu w internecie) też nie mogę wyskakuje błąd Błąd zapisu pliku na serwerze!)

Serwer mam na hostingu FiberHost.Za poprawne odpowiedzi daje like.

"Bo rocznik to tylko cyfry, a cyfry to nie uczucia."

"Nie ważne jak wolno robisz postępy i tak jesteś o krok dalej niż Ci, którzy wciąż siedzą na 

dupie i narzekają."

Opublikowano

spróbuj przez total commandera albo filezilla bo to są chyba najlepsze programy do ftp :) a po za tym ja na fiberhoście normalnie przesyłałem przez total commandera. a możesz przesłać wg coś innego? może mają prace techniczne?

Opublikowano

Witam,ma problem w tym że np. chce przesłać skrypt z koncówką .sk przez FTP to nie mogę, również nie mogę edytować,usuwać wyskakuje błą (Status: Otrzymano nieprawidłową sekwencję znaków, wyłączanie UTF-8. Wybierz opcję UTF-8 w Menadżerze Stron, aby wymusić UTF-8.

Odpowiedź 550 balwan1.sk: Brak dostêpu

Błąd: Błąd krytyczny transferu pliku.Również w WebFTP Również w WebFTP (pluginy na hostingu w internecie) też nie mogę wyskakuje błąd Błąd zapisu pliku na serwerze!)

Serwer mam na hostingu FiberHost.Za poprawne odpowiedzi daje like.

Morze być terz rze FTP nma hostingu nie działa

Opublikowano

@up2 Chyba najgorsze ;3

@topic Spróbuj użyć programu WinSCP

Opublikowano

@up2 Chyba najgorsze ;3

FileZilla i Total Commander

@up2 Chyba najgorsze ;3

W WINSCP jest błąd

Server does not send proper UTF-8, falling back to local charset

Nie powiodło się kopiowanie plików do maszyny odległej.
-furnace automatisation.sk: Brak dostępu

"Nie ważne jak wolno robisz postępy i tak jesteś o krok dalej niż Ci, którzy wciąż siedzą na 

dupie i narzekają."

Opublikowano

Napisz do hostingu, twój folder do którego wgrywasz nie ma uprawnieñ zapisu, o czym świadczy 560

Ale jest błąd 550.

dupie i narzekają."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...