Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] -=|| Survival + Gildie ||=- [Administracja +18] [YouTuberzy] [WWW] [TS3] [Fortuna Działa] [Gildie za Itemki] [Cuboidy 50x50]

Manna;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu. Serwer został otwarty jednak ma on straszne lagi i aż wstyd taki reklamować. Póki co nie będzie tego serwera do czasu aż nie kupimy lepszej maszyny. Kiedy będzie lepsza maszyna zrobię nową reklamę.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Witam.

Zastanawiamy się nad dodaniem na serwer wymian. Np 8 diaxów za inny przedmiot, czy stack cobla za 8 lvl takie wymiany ( to co podałem to tylko przykłady) Jeśli według was to dobry pomysł napiszcie niżej ;)

;-)

Opublikowano

Szkoda, że dopiero pod koniec weekendu start, mam nadzieję, że jednak dzisiaj uda się go odpalić i zagrać jeszcze.

Co do wymiany to jestem na nie ;p

Edit// Ma się rozumieć, że żelazo, złoto, diamenty, szmaragdy lecą z kamienia, można wiedzieć ile % na te surowce wypisane wcześniej?

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

@up wiem, że szkoda ale nie wyrobiliśmy się wcześniej, dziś też raczej nie damy rady ;\ Nie chcę otwierać serwera niedokończonego czy z błędami, lepiej trochę poczekać ale żeby wszystko było porządnie ;)

# dropy dodałem do tematu ;)

;-)

Opublikowano

Jeśli wszystko dobrze pójdzie to start odbędzie się jutro ( poniedziałek 8.12 ) o godzinie 20:00. Jeśli macie jakieś sugestie co dodać, pytania śmiało piszcie :)

;-)

Opublikowano

Start we wtorek o 18:00. Serdecznie zapraszam! ;3

Ip zostało podane, zapraszam na naszego team speaka gdzie możecie z nami pogadać :)

;-)

Opublikowano

@up na swoim miejscu ;)

;-)

Opublikowano

Z powodu problemów technicznych start został przesunięty na jutro ( wtorek ) na godzinę 17:00. Przepraszamy za problemy ;)

;-)

Opublikowano

IP : HappyGildie.maxc.pl

ZAPRASZAM JUŻ OTWARTE !

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...