Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] sop-mod

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy m4a1 sopmod warty jest teraz swojej ceny na perma ? Tak się zastanawiam bo pare razy podniosłem to bardzo fajnie się grało , i ten wygląd z tłumnikiem <3<3 .

Opublikowano

Jeśli go znów dadzą za 36k,to lepiej kupić zwykle M4A1 i zrobić full custom+celownik+magazynek+tłumik.

Full custom :x ?

Opublikowano

Jeśli go znów dadzą za 36k,to lepiej kupić zwykle M4A1 i zrobić full custom+celownik+magazynek+tłumik.

To nie działa tak samo jak w zwykłym sopmodzie.

Już lepsze będzie zwykłe m4 bez tych dodatków.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Co jak co Sopmod jest bardzo dobrą bronią.

jak myślicie, na święta może być na perma :P ?

Co do tego pytania to już raczej nie jak teraz był ;)

Opublikowano

jak myślicie, na święta może być na perma :P ?

Jak ma być już coś rare to już raczej nie sopmod. Do świąt jeszcze 2 tygodnie, więc z nexonem różnie bywa.

Opublikowano

ciekawe kiedy skończą się takie pytania... prawdopodobnie nawet ci z nexona nie wiedzą co będzie perma/przecenione a co dopiero, zwykli ludzie niemający tam wtyków... ~.^

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Następna dyskusja "czy ta broń jest dobra?" Napisze tak, jeżeli chcecie coś kupić, to, to kupicie, jak podświadomość ma wątpliwości to, to coś znaczy. Osobiście uważam, że jest grupa broni efektywnych i efektownych. Chcecie fajny wygląd i dźwięk broni? Kupcie sopmod'a, mp5a4 mod(?), mp7 mod, famas g2, m416 cqb etc. Oczywiście nie sugeruje, że te karabiny są słabe... Każdy preferuje co innego i mu tego nie bronie, aczkolwiek gdy weźmiemy do porównania m4a1, m416 i m4a1 sopmod, to tak na prawdę wszystkie te bronię w funkcjonalności wypadają bardzo podobnie, nie dając przewagi sopmod'owi. Ale jak popatrzymy na to co musimy poświęcić na te bronie... to ja osobiście stawiam + dla m4a1 i m416. Jak dla mnie, gdy mamy coś kupić, to z rozwagą. Dajmy np. l85a1 mod, który różni się od każdej innej broni.

Opublikowano

Sop moda na pewno nexon nie zwroci na swieta bo to lepsze niz epik. I tak cud, ze jest na perma. Raczej spodziewalbym sie przecen ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

przestańcie pierdolić że sopmod jest lepszy od epicków, może lepszy ale dla słabych graczy co nie umieją grać, ziomek wejdź sobie na viktor i pograj troche SnD to zobaczysz co można robić zwykła m4 lub gietą, jak dla mnie 36 k nx za sopmoda to ZDECYDOWANIE ZA DUŻO !!! Już wole zwykłą m4 po full customie, no chyba że patrzysz tylko na wygląd to kup sopmoda. Przyjął się taki stereotyp że sopmod to najlepsza broń i lowki się nim jarają, a jak chcesz grać SnD to nie kupuj sopmoda bo wylecisz w każdym roomie. (wiem że się nie da kupić, ale jak by się dało) ps. to tylko moja opinia i nie polecam za tą cene tej broni :)

Opublikowano

Na święta pewnie wyjdzie update z tą nową mapą npc zombies + dadzą ten cały phoenix set perm sale. Dorwałem w swoje łapki to phoenix mg21e steel - super maszynówa :D wykorzystałem na nią wszystkie renewale z svs. Co do sopmoda, niby fajna broń ale z drugiej strony, są lepsze i łatwiejsze do zdobycia choćby psy's cqb albo mk14 mod 0, co kto woli ;d 50% tej ceny co była przy tej wyprzedaży to koszty szpanu. i o szpan się tu rozchodzi tylko :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak. Ale nie da się go kupić bo to była edycja limitowana. Dali tylko 100 sztuk.

hhhhhhhhhhhhhhh .... Dekto nie grales nigdy sop modem... nie, nie oplaca sie WGL po2. jak grasz sop modem zapomnij wgl o giecie. Moim zdaniem z wlasnego doswiadczenia mowie Ci ze sie nie oplaca wole 2 permy niz to COS!

9fhc.jpg

Opublikowano

hhhhhhhhhhhhhhh .... Dekto nie grales nigdy sop modem... nie, nie oplaca sie WGL po2. jak grasz sop modem zapomnij wgl o giecie. Moim zdaniem z wlasnego doswiadczenia mowie Ci ze sie nie oplaca wole 2 permy niz to COS!

Grałem i to nie raz. Jak komuś nie szkoda nx, to taka broń rare jest dobra. Zawsze coś nowego :)

Opublikowano

Ta broń jest po prostu epicka, na krótkie, na długie dystanse, wielofunkcyjna, no recoil master, i dobre bo to nie jest epic, więc można renewalować WRK i S.WRK, tylko że wyzywają od niej na rooma częściej niż za CQB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...