Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban czy nie ban

SkayKand

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli pojawia się mi externalHome&loginError=calmDown to jest to ban perm Czy czasowy. Dodam że ban poszedł za multikonta. Jest szansa chociaż minimalna na unban jak napisze do supportu ?

@edit: Proszę o przeniesienie na główne forum darkorbit, z rozpędu tutaj napisałem. Z góry przepraszam za zamieszanie.

Opublikowano

Pierw, to ty się dowiedz za co, może dostałeś jakąś wiadomość na e-mailu.

Jeśli nie używałeś botów/pixeli to pisz, napewno dadzą ci ub, o to się nie martw

Opublikowano

Na e-mail nic nie przyszło. Pixel był na dosłownie 1 min puszczony ale się nie spodobał bo za dużo omijał. A botów nigdy.

Ban na pewno za multi-konta. To pisać do supportu czy nie. A jak tak to niech ktoś mi chociaż kawałek napisze bo z składania zdań to akurat leże.

Opublikowano

Jak nie dostałeś za niewinność to nie licz że ci odbanują , taki już nasz support :c

Opublikowano

Jak nie dostałeś za niewinność to nie licz że ci odbanują , taki już nasz support :c

"Dodam że ban poszedł za multikonta."

Nie dostałem za niewinność tylko za multi-konta. A w tym temacie jest zapytanie czy jest to perm czy nie. W niosek z tego prosty, naucz się czytać ze zrozumieniem.

@edit:

To pisać do supportu czy nie ? I zauważyłem że jest potrzebne ID konta a ja nie posiadam go do zbanowanego konta.

Opublikowano

Pisz do supportu - bany za multikonta sa b. dlugie/perm wiec nie ma sensu czekac. ID jest teoretycznie wymagane, ale napiszesz maila, login i srv to będą w stanie sprawdzić twoje ID.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Napisałem do supportu podając: e-mail, login, serwer i do tego jak najdokładniej opisałem konto. Jak mi odpiszą to dam znać.

@edit:

Gdzie mogę zgłosić (na mpc) że mi % nie zostały odjęte od 3 mies za duble posta ?

Opublikowano

Napisz do jakiegoś Global Moda.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Napisz do jakiegoś Global Moda.

Spox, thx za pomoc.

A co do tematu głównego. Na pierwszym e-mail kazali mi podać ID lub BIG (mogą napisać na stronie że może być big). Okazało się że nie mam bana za multi konta o.O tylko za obrazę CM (bardzo mnie zdenerwował) ban na 7 dni.

@edit:

Temat do zamknięcia. :)

Opublikowano

dostales bana za cm ? powinienes dostać chyba na czat

Wiem tylko zbanował mnie dlatego że dałem linka ss bo miałem bóga

(http://www.mpcforum.pl/topic/1097744-problem-wyposazenie/)

, zrobiłem 2 konto też ban na czat i na 3 koncie już posypały się z mojej strony wyrazy BARDZO wulgarne. Przy całej sytuacji dodatkowo oberwało dwóm 2 graczą którzy próbowali mi pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...