Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie przez internet

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Podacie jakieś sprawdzone stronki gdzie można troszkę dorobić? Najlepiej z opisem co trzeba robić ;)

Opublikowano

Tremorgames - wypełniasz ankiety , dostajesz punkty , wymieniasz punkty na gry , a potem sprzedajesz je na allegro/tablica
WHAFF - Jeśli masz telefon z androidem to ściągasz aplikacje/wypełniasz ankiety i dostajesz za to $ , wypłata od 5$
dogry - robisz zadania (w grze) lub wypełniasz ankiety ,dostajesz punkty i wymieniasz je na RP do Lola lub na inną walutę do gier i sprzedajesz w cenie niższej o np. 5zł .

Tyle ci mogę polecić , korzystam z nich i polecam ;)

?????

Opublikowano

Wlasnie ściągam WHAFF, zobaczymy co mi się uda zarobić ;)

Opublikowano

Najlepiej zarabiać na PPA :) Wysyłasz pliki np. na jakis hosting PPA i jak ludzie chcą ściągnąć to muszą ankietę wypełnić. Na tym w ciągu roku zarobiłem 759$ i na razie stop, bo nie chcę przekroczyć kwoty wolnej od podatku bo nie chce mi sie rozliczac + jestem jeszcze niepełnoletni ;p Polecam !

PMK3yt4.png

Opublikowano

Najlepiej zarabiać na PPA :) Wysyłasz pliki np. na jakis hosting PPA i jak ludzie chcą ściągnąć to muszą ankietę wypełnić. Na tym w ciągu roku zarobiłem 759$ i na razie stop, bo nie chcę przekroczyć kwoty wolnej od podatku bo nie chce mi sie rozliczac + jestem jeszcze niepełnoletni ;p Polecam !

A można prosić o jakiś poradnik czy coś? ;)

Opublikowano

A można prosić o jakiś poradnik czy coś? ;)

Tego jest pełno w internecie ale czasem połowa jest napisana nieumiejętnie itp. Najlepiej znaleźć mentora na różnych forach do zarabiania i ktoś taki wytłumaczy wszystko, pomoże wszystko zrobić itd. lub czasem serwisy które umożliwiają takie zarabianie na PPA mają SWOICH mentorów którzy pracują dla nich ;) Wpisz np. w google "ppa pomoc zarabianie" i znajdź sobie.

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...