Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mroczny asasyn

Slimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol to dziwne mam juz 22 lvl okolo 800 kart i ani razu mi nie wypadl a tak wogole to pisze na takiej stronie ze jest z poczatkowego tylko nie do konca wiem co to znaczy

Opublikowano

lol to dziwne mam juz 22 lvl okolo 800 kart i ani razu mi nie wypadl a tak wogole to pisze na takiej stronie ze jest z poczatkowego tylko nie do konca wiem co to znaczy

Tylko zauważ, że jest to karta epicka zatem szanse na jej trafienie nie są wysokie. Przed wprowadzeniem ołtarza życzeń ludzie nawet powyżej 100 poziomu nie mieli Assasynów wcale, ale z ołtarzem to nie problem ich dostać bo kosztują zaledwie 8 dzikich kart. Zestaw początkowy/podstawowy są to karty, które były dostępne gdy gra była we wczesnej fazie rozwoju i nie było żadnych dodatków typu Herold Pustki czy Powstanie Pustki. Karty z zestawu podstawowego można poznać po znaczku "smoka" w prawym dolnym rogu karty:

1386510940-U57006.jpg

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

wiem co to sa karty podstawowe tylko ze myslalem ze zestaw poczatkowy to cos innego a na tej stronie co patrzylem niektore karty mialy zestaw poczatkowy i zestaw podstawowy czyli wychodzi na to ze to jedno i to samo a 8 dzikich kart to wcale nie jest tak malo za jedna karte ktora az tak super uper nie jest ;p

Opublikowano

Ja tam dostałem Dark Assassina jakoś na 10lvlu, do teraz (35lvl) mam tylko jednego. Wszystko zależy od szczęścia, ciężko go dostać, łatwiej za Dzikie Karty, ale to jak chcesz :)

1387126731-U1018598.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...