Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wiktor1209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest fake ,wczoraj dostałem na konto paypal ,(nie mam konta bankowego) 10 zł :]

Ale z góry mówię ,to nie jest tak łatwo to zarobić ...To czas ok.7-15dni :]

Nikogo nie zmuszam do testowania :) Mi ogólnie to działa i możecie po lukać na innych forach o opinie 'zarabiara' :D

Opublikowano

O kurde.

Fake. Nawet jeśli nie, to 10 zł za 14 dni pracy? Ciekawe komu będzie się chciało tak 'pracować'.

Opublikowano

O kurde.

Fake. Nawet jeśli nie, to 10 zł za 14 dni pracy? Ciekawe komu będzie się chciało tak 'pracować'.

To można mieć włączone w tle np: Grając w jakieś gry ,oglądając internet itp :P (Czytaj cały temat )

A tak wgl ,to jest poradnik dla Was ,i zbytnio mi to wisi ,czy będziecie chcieli mieć trochę wyższe kieszonkowe ,czy też nie ;}

Opublikowano

Jak zarabiać? Zapierdalać. Za darmo nic nie ma i ten temat to kolejna ściema.

Po chuj się wypowiadasz skoro nie masz bladego pojęcia o tym i męcisz ludziom, że to fake?

Dla kogoś kto nie chce się zbyt dużo narobić sposób dobry.

Opublikowano

Loooooooo wieksze kieszonkowe 10zl 14 dni no kurdem duzo duzo kurdem noo napraqwde duzo. Ale az 10 to ide rozdawac ulotki z pare godzin godzin zarobie przez 14 dni wiecej ....No bo u mnie jest. PIZZA. I no I wiesz wiesz .. I nie mam co robic tylko siedziec na kompie I mulic a kompa wlaczonego nie zostawie bo wiecej sie wyda na prad niz sie zarobi jakies 10zl szacunek szacunek xD

Opublikowano

Po chuj się wypowiadasz skoro nie masz bladego pojęcia o tym i męcisz ludziom, że to fake?

Dla kogoś kto nie chce się zbyt dużo narobić sposób dobry.

Zbierać jakieś punkciki na marne 10zł? Proszę cię.

Są lepsze sposoby, jak na przykład PPA a nie takie gówna....

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@2Up co ćpiesz ? xD

Szkoda hajsu na prąd jeśli tylko do tego się wykorzystuje . Za dużo czasu trzeba przeznaczyć wole już odśnieżać śnieg ;)

?????

Opublikowano

Zbierać jakieś punkciki na marne 10zł? Proszę cię.

Są lepsze sposoby, jak na przykład PPA a nie takie gówna....

Zależy dla kogo dobry, sam uważam, że to strata czasu.

Opublikowano

20 złotych miesięcznie. Pozdro, już lepiej nic nie robić, albo zająć się czymś bardziej kreatywnym.

1567846744.png
Opublikowano

A ja ci mowiem zem dobrym pomyslem na zarabianiem jest wyjsciem z domu od kompa wychodzisz jarasz se jedna fajke idziesz rozdajesz ulotkim jarasz se druga fajke rozdajesz mowiac kurw bierz to albo zabije twoja rodzine ale to tylko slowka ona to bierze jarasz se trzecia fajke wszystko pieknie idzie jakis kazelek a ty mowisz tak jak wczesniej kurw bierz to albo zabije twoja rodzine a on spierdzielaj gosciu I dostales w pysk od kazelka hahaha zalm zalm zalm

a tak na seriom najlpiejm wyjscm z chaty I pomagac,rozdawac ulotki, I mozesz zarobic wiecej wszyystko pieknie mniej placisz za prad elegancik I jarasz se czwarta fajke

Opublikowano

To żeś kurwa zarobił piniondz w chuj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...