Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Duży ping

fiflolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnimi czasy zauważyłem większe problemy z internetem tzn. duży ping, wolne ładowanie się stron, zacinianie się filmów na YT etc. Czy powodem tego jest dostawca internetu czy może mój komputer? Grałem na nim wcześniej w LoLa, na tym samym internecie i było OK, a teraz min.300 pingu. Internet mam DO 6mb/s, radiówke. Wiem że nie jest to najlepszy internet do grania, ale w miejscu gdzie mieszkam nie ma nic innego. Do dostawcy już dzwoniłem to mi powiedzieli, że oddzwonią i .. nie oddzwonili. :( Proszę o pomoc jeśli to możliwe. Z góry dzięki. Zamieszczam jeszcze wynik z pingtest.net.

90211077.png

oluadp4310f.png

Opublikowano

Może po prostu jest zbyt obciążony?

Nwm. co jeszcze może być.

Spróbuj jeszcze raz zadzwonić do tej firmy a jak nie oddzwonią to przejdź się do ich placówki.

Opublikowano

Jest to ich wina, a nie twojego komputera. Być może masz po prostu słabą jakość połączenia, co daje mniejsze możliwości. Dzwoń do nich.

@up

fuu

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...