Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Minecraft1.7.2 - paczki modów

karol4007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym poprosić paczkę modów do minecrafta 1.7.2 ponieważ nigdzie nie mogę znalesc - wiem ze to jest dosyc swiezy minecraft ale na pewno sa juz jakies mody dostepne . Czy ktos bylby tak mily i zrobil lub przynajmniej podal dzialajace linki do sciagniecia z jakis normalnych stron ...
chcialbym zeby paczka miala :

-treecapitator

-minimap

-toomanyitems

-more animals (ale to oddzielnie)

-OptiFine

-Jakies dodatkowe itemki

-KeepInventoryOnDeath

- +jeszcze jakies polecane przez was (moze jakis tekstur pack)

Mysle ze mi pomozecie - z gory dzieki .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sprawa jest prosta, MOJANG spieprzył wszystko zmuszając mcp do przepisania wszystkiego, a jako, że mcp to Minecraft Coder Pack który umożliwia dekompilacje i odszyfrowanie kodu z jego wersji wyglądającej jak praca szalonej małpy na klawiaturze (sposób zabezpieczania przed nielegalnym wykorzystaniem kodu) do wersji która wygląda tak jak w MOJANGU gdzie wszystko jest ładnie opisane, z komentarzami itd. na której pracują moderzy. Czyli bez mcp nie powstaną żadne mody poza tymi których twórcy sami wcielają się w informatycznego dr Dolittle i sami sobie tłumaczą zaszyfrowany kod. Więc puki on nie powstanie modów nie będzie i pomimo prac nad tym jak piszą na swoim tweeterze trochę trzeba będzie zaczekać.

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Opublikowano

@UP

FTB.

Tekkit classic?

Tekkit?

@Topic

Autorzy Forge maja bardzo duzo pracy poniewaz kod bardzo sie zmienil ;) Cos ponad 500 mln. Linijek kodu do edycji.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

forge? bez forga inne mody nie będą działać, chyba że modyfikują kod minecrafta ale nawet w tedy bez mcp się nie pojawią.

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...