Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dodać dział rekrutacje na cba.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodałem dział Rekrutacja i jak wejde w ten dział to nic w nim nie pisze jak mam napisać ''Podanie na Kidmoda'', na dole w kolejnej linijce ''Podanie na Moderatora'' itd.?

Mam wejść w dział Rekrutacja i dać napisz wątek i napisać w tytule właśnie ''Podanie na Kidmoda'' czy jak tak samo w regulaminie dodałem regulamin i jak przy dodawaniu działu dać Opis czy nie trzeba? Bo jak nawet dodam opis i wejde w Regulamin i tak nic nie pisze mam dodać ''Dodaj nowy wątek'' czy co?

Jak widzicie nic tu nie ma tylko dodalem dział rekrutacja jak dodać aby było Podanie na KidModa i żeby w tym Podanie na KidModa pisali swoje podania użytkownicy?

post-927125-0-43018100-1386449638_thumb.png

Opublikowano

Zbytnio nie wiem o co ci chodzi

Masz dział rekrutacja i chcesz poddziały?

Jeśli tak to robisz nowy dział i ustawiasz rekrutacja jako kategoria

Opublikowano

Tam gdzie obecnie masz Rekrutacja ustawiasz np forum ogolnie ponizej w poddziale rekrutacja a tam juz jako nowy watek co chcesz podania czy cos innego

to jest taka struktura hierarchiczna..

Opublikowano

Nowy wątek

Wchodze w Rekrutacja i zakładam nowy wątek:

Podania na Moderatora

Podania na Administratora

I chcę aby wchodzili na podanie Moderatora tam był wzór i pisali podania jak to zrobić? Czy mam założyć wątek?

Opublikowano

Musisz stworzyć kategorie w ACP/PA jeśli dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi.

Opublikowano

Chodzi mi o takie coś jak na jednym forum: Jest na górze Wzór Podania na Moderatora., a na dole oddziela Tematy i tam piszą ja też chcę takie coś jak to zrobić?

TO zaznaczone na czerwono to użytkownicy, którzy pisali podania

post-927125-0-63067800-1386500348_thumb.png

Opublikowano

I tak samo Regulamin jak mam dodać? Jeżeli ustawie nowy dział Rgulamin i co potem mam w niego wejść i dać Nowy Wątek? Ale tak samo gracz może dodać nowy wątek jak mam dodać regulamin jako administrator?

Opublikowano

Dodaj jako ogłoszenie, aby obowiązywało tylko w dziale rekrutacja. Jeśli dobrze zrozumiałem. :P

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...