Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] JustDance2014

kewink8pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, kupiłem justdance2014. Jeżeli chce tańczyć na world dancefloor to pisze mi że nie posiadam permissions. A jak chce JDTV to pisze że coś internet connection jest coś źle skonfigurowane internetowego. Mam xboxlive. Nie mam zakupionego abonamentu Gold. Mój nick to XyNeT18 czy do grania na world dancefloor i oglądania innych na JDTV Potrzebuje Abonamentu Gold czy to może trzeba na nowo skonfigurować np. Może to wina UPLAY? POMOCY!!!!

Dam 20+ za sensowną i pomocną odpowiedź!

Opublikowano

Ale ja mam konto live. Nie mam tylko subskrybcji gold! Help!!!

Do grania przez Internet potrzebujesz konto z live.

Jestem zarejestrowany xbox live ale nie mam wykupionego pakietu gold. Czy do world dancefloor potrzebuje tego pakietu i do JDTV czy to wina czegoś innego?
Opublikowano

Musisz założyć konto live.

Ale ja mam konto live!!! XyNeT18 - nie mam tylko subskrybcji gold

POMOCY!!! czy da się ten problem rozwiązać czy naprawde potrzebuje golda?

Opublikowano

A jak ty sobie wyobrażasz korzystać w grze z funkcji sieciowych bez wykupionego abonamentu oferującego te funkcje ? :)

Bez golda się nie obejdzie.

Opublikowano

Gold udostępnia funkcję, która jest potrzebna do tego typu rozgrywki.

Nie dasz rady bez Golda.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...