Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban ?

adamklab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pobrałem tego aimbota czy jakoś tak i mam pytanie jak wchodze na serwer to mnie wywala punkbuster czy da się to jakoś odkręcić , czy mam bana ?

Opublikowano

Z serii mam aima i dostałem bana.

Masz bana albo aim jest wykrywalny. Apel nic tu nie da, masz perma. I proszę nie płacz już.

Opublikowano

ale dostałem bana na 1 postać. Szkoda tylko że na najlepszą :( Zresztą dziwne pobrałem multihacka i grałem na medyku a zbanowalo mi szturmowca xD

HEHE teraz zobaczyłem że na medyku też mam :(

Opublikowano

Cheatuj na oficjalach nie na prywatnych bo odrazu bana z automatu dostajesz. Jak chcesz grac na nowynm koncie usun hacka i caly folder bf lub rob formata poniewaz resztki cheata pb uzna za cheata i zbanuje znowu.

Opublikowano

czyli żeby założyć nowe konto musze przeinstalować BF-a i usunąć wszystkie pliki związane z amibotem ?

jest jeszcze pewne ryzyko że nie usuniesz wszystkich plików cheata bo mogły się gdzieś indziej zalokować. Najlepiej zrobić formata aby mieć pewność że znowu nie dostanie się bana.

Opublikowano

I zmiana "imaże", zapewne dlatego że za miesiąc będziesz próbował ponownie startować na kida.

Czaka ja myśle, radzi sobie sam. Dział battlefield nie jest tak wielki i ludzie dużo nie piszą.

A te resztki po wirusach najczęściej są w folderze głównem bf'a.

Opublikowano

Odinstaluj bfa, wyczyść mu dane z moich dokumentów, wyczyść rejestr ccleanerem i gitara, nie ma co robić formata dla jednej gierki.

Terik gz prezentu :D

I zmiana "imaże", zapewne dlatego że za miesiąc będziesz próbował ponownie startować na kida.

Czaka ja myśle, radzi sobie sam. Dział battlefield nie jest tak wielki i ludzie dużo nie piszą.

A te resztki po wirusach najczęściej są w folderze głównem bf'a.

Nie wiem po co robić jakiegoś wydarzenia z tego że startowałem... Zmieniam co chcę. Dzięki gratulacji :D.

Surasmen, ale ostrożności nigdy za wiele :P Nie raz się spotkałem z tym problemem że po usunięciu BF zostawał dalej jakiś plik od cheata i znowu banik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...